İlledelinux hakkında asılsız söylentiler

illedelinux'un FreeBSD tabanlı çatalını yapsam ne gibi sorun olur acaba🤔?
Merak ettim açıkcası. Vedat hocaya danışsam iyi olur :D
Dünya üzerinde yapılmamış bir şey. Ayrı kernel ayrı sistem. Bu Windows ile macOS'i birleştirmek gibi bir şey.
İzin verirse deneriz
GPL lisansı altında olduğu için dilediğin gibi kaynak kodunda değiştirme ve ekleme yapıp yayınlama hakkına sahipsin.

Dünya üzerinde yapılmamış bir şey. Ayrı kernel ayrı sistem. Bu Windows ile MacOS'i birleştirmek gibi bir şey.

Neyse. Allah sonumuzu hayır etsin. Kaynak kodunu indirmeye başladım. Görelim bakalım ne olacak :D. Batacak mı, olacak mı?:D

Neyse. Allah sonumuzu hayır etsin. Kaynak kodunu indirmeye başladım. Görelim bakalım ne olacak :D. Batacak mı, olacak mı?:D.

Aslında BSD Unix türevi, Linux ise Unix benzeri olduğu için çok da sıkıntı çıkarmaz. Ama yine de başka bir BSD'yi çatallayarak adını illedelinux koyabilirsin. Böylece Vedat hocamızın BSD dağıtımı da olmuş olur...

Aslında BSD Unix türevi, Linux ise Unix benzeri olduğu için çok da sıkıntı çıkarmaz. Ama yine de başka bir BSD'yi çatallayarak adını illedelinux koyabilirsin. Böylece Vedat hocamızın BSD dağıtımı da olmuş olur...
İsmi illedeBSD olsa daha mantıklı olur. @Zurnadürüm

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı