Tamam, teşekkürler.Ben de şansa buldum. illedelinux@gmail.com denedim tuttu.
Tamam, teşekkürler.Ben de şansa buldum. illedelinux@gmail.com denedim tuttu.
Ben de şansa buldum. illedelinux@gmail.com denedim tuttu.
İzin verirse deneriz, inceleme de yaparım belki.illedelinux'un FreeBSD tabanlı çatalını yapsam ne gibi sorun olur acaba?
Merak ettim açıkcası. Vedat hocaya danışsam iyi olur![]()
Dünya üzerinde yapılmamış bir şey. Ayrı kernel ayrı sistem. Bu Windows ile macOS'i birleştirmek gibi bir şey.illedelinux'un FreeBSD tabanlı çatalını yapsam ne gibi sorun olur acaba?
Merak ettim açıkcası. Vedat hocaya danışsam iyi olur![]()
GPL lisansı altında olduğu için dilediğin gibi kaynak kodunda değiştirme ve ekleme yapıp yayınlama hakkına sahipsin.İzin verirse deneriz
Dünya üzerinde yapılmamış bir şey. Ayrı kernel ayrı sistem. Bu Windows ile MacOS'i birleştirmek gibi bir şey.
Ben de FreeBSD kurmaya başladım, neler olacak bakalım?Neyse. Allah sonumuzu hayır etsin. Kaynak kodunu indirmeye başladım. Görelim bakalım ne olacak. Batacak mı, olacak mı?
![]()
Neyse. Allah sonumuzu hayır etsin. Kaynak kodunu indirmeye başladım. Görelim bakalım ne olacak. Batacak mı, olacak mı?
.
İsmi illedeBSD olsa daha mantıklı olur. @ZurnadürümAslında BSD Unix türevi, Linux ise Unix benzeri olduğu için çok da sıkıntı çıkarmaz. Ama yine de başka bir BSD'yi çatallayarak adını illedelinux koyabilirsin. Böylece Vedat hocamızın BSD dağıtımı da olmuş olur...
Mantıken öyle olması lazımİsmi illedeBSD olsa daha mantıklı olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.