illedelinux nedir?

@illedelinux Hocam o değilde siteniz çok güzelmiş. Sizin sitenizi bendeki önerilen siteler kısmına ekleyeceğim, mahsuru var mı? Bir de teklifiniz için teşekkür ederim fakat şimdilik dışardan destek vermeyi tercih etmekteyim.

Teşekkürler, elbette ekleyebilirsin:).

Başka çekmem gereken bir video varsa boş vaktimde çekerim.

Şİmdilik yok, yeni paylaşacağım sürümü çekebilirsin. Ayrıca benden izin almadan illedelinux ile ilgili istediğin her şeyi çekebilirsin, sadece izlemem için bildirmen yeterli:).
Bir de öneride bulunayım, sistem için özel yapılmış uygulamalara biraz daha yer verirsen amacına daha iyi ulaşır diye düşünüyorum. Kolay gelsin.
 

Ah, evet. Bunu okumuştum. Kusura bakmayın.😬
Arkadaşlar duyarlılığınız ve iyi temennileriniz için teşekkür ederim:).
Çok bir şey yapmış değilim ama zamanı gelince "illedelinux nedir?" başlıklı bir yazı artık ihtiyaç olmuştu, o da Technopat sitesine kısmet oldu:). Tabi bu yazıyı asıl yazmamın nedeni, gençlerin özgür yazılım ile bir çok şey yapabileceğine kendimce küçük bir katkıda bulunma düşüncesiydi. 10 yıllık dağıtım maceram elbette çok zorlu geçti ama hayatımın en zevkli 10 yılıydı. GNU/Linux'un insanı özgür hissettirmesinin gerçekten çok rolü var, onu yaşamasını hissederseniz gerisi geliyor.
İyi temennileriniz için tekrar teşekkür ederim:).


Geri bildirim için teşekkürler:).
Geçen yıl paylaşıma sunduğum ve adını Lxfcebox koyduğum bir sürüm üzerinde 3 yıldır çalışıyorum. Lxde, Xfce ve Openbox ile inşa ettiğim bu melez masaüstü çok farklı bir masaüstü olduğu için gelişimi de haliyle zaman alıyor. Lxfcebox'un sevileceğini sanıyorum, artık tam teşekküllü paylaşım aşamasına geldi sayılır, zan edersem 10-15 gün içinde paylaşırım. Böylelikle bu haberi de vermiş olayım.

Penguenler size çok minnettar.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı