İmam hatip liselerine gidilir mi?

@yunus1616 sen ne diyorsun kardeş? Ne düşmanlığı, ne alakası var? Ben liseyi bitireli yıllar oldu, size yol gösteriyoruz. Gene de yaranamıyoruz, kendiniz bilirsiniz. Diyecek bir şey yok.
Reis yaptığınız tamamen bir kötüleme İmam Hatipler ve dindarlara apaçık buradan saymışsınız bu yol gösterme değil akıl karalamadır benden büyüksün saygımı korumamam gerekiyor ama sizinde ikide bir İmam Hatipler kapansın demenizi anlamıyorum ben ortaokula giderken gitme değmez boşuna gidiyorsun gibi yorumlarla karşılaştım ama gittim ve iyiki de gitmişim diyorum sizin bu yaptığınız tamamen sinsiliktir insanları dinden soğutmaya çalışıyorsunuz,ve buna yol gösterme diyonuz acaba ne zaman doğru yol İslam değilde sizin yolunuz oldu?

Bunu diyenleri görmemek için dış dünyadan izole yaşamak lazım.
Gittiğim camideki imam öyle birisi değildi. Genel olarak iyi birisiydi. Gençlerle maç falan yapar. Camiye çağırır. Gelen gelir gelmeyen gelmezdi.
Cübbeli izliyorsan bilemem. Cübbeli'yi bilmeyen yoktur herhalde. Videolarını vs. görüyorsunuzdur. Ama ben görmüyorum. Niye? Engelliyorum çünkü. Size de tavsiye ederim.

Ben nerede dindarlara saydırdım ya da nerede İslam'ı kötüledim? Verdikleri eğitim yetersiz kardeşim, yetersiz! Dini kendi içerisinde yaşayanlara zaten tek kelime etmedim, edemem de etme hakkım yok. Yol göstermeye çalışmam da insanları dinden soğutma çalışması olmuş. İmam hatibe gidince en iyi dindar siz mi oluyorsunuz ne yani? Açıkla bunu bana.

Haklısın kardeşim bu ezanlar dinmeyecek, bayraklar inmeyecek cCc. Irmağının akışına ölürüm Türkiyem hey hey hey.

Ne zamandan beri doğru yol İslam oldu? Herkes inanacak diye bir şey yok sonuçta.

Reis bunların tek amacı bir dindarın hatasını bütün dindarlara yaymaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
@495477 yok ya her zaman söylüyorum, iş ailede bitiyor. Sonra başka düşünce ve fikirlere de saygıları da olmuyor, çamur atma peşinde oluyorlar. Gene haklı çıktığımı görebilirsin.

Reis nasıl yetersiz Türkiye'de nitelikli bir sürü imam hatip var ama düz imam hatipler yüzünden normal imam hatipleri kötülemek ne kadar akılsızca bir hareket sen düşün.

@yunus1616 madem yeterli, sana da soru sormuş olayım: Akıcı bir şekilde Arapça konuşabiliyor musun ya da dini kitabını okuyabiliyor musun? Bir de dinin hangi şartlarını yerine getiriyorsun? En önemlisi de dini kitabının içinde yazanı anlayarak okuyor musun? Anlayarak okuduğunu sanmıyorum.

Haklısın kardeşim bu ezanlar dinmeyecek, bayraklar inmeyecek cCc. Irmağının akışına ölürüm Türkiyem hey hey hey.

Ne zamandan beri doğru yol İslam oldu? Herkes inanacak diye bir şey yok sonuçta.
Reis eğer sen inanıyorsan doğru yolun İslam olduğunu bilirsin ama inanmıyom dersen de inanma zorlayan yok ama ben Müslümanıp diyen bunu kabul etmeyen kendine Müslüman demesin.

akıcı arapça konuşamıyorum çünkü İmam Hatipte size ingilizce ne kadar öğretiliyorsa normalde arapça onun yarısı kadar bile öğretilmiyor ama çok şükür Kuranı okuyabiliyoruz son soruya gelirsek tam olarak anlayamıyorum ama bu normaldir çünkü Kur'an dili arapçadır

Herkes inansın diyen yok zaten. Zorlama olmaz. Zorlama olursa münafıklık yaygınlaşır. Sebep olan yapan gibidir.
. İmam hatibe gidince en iyi dindar siz mi oluyorsunuz ne yani? Açıkla bunu bana.
Öyle bir iddiada bulunan yok.
Eğitim yetersiz diyorsun. Bu ülkenin genel sorunu zaten.
@495477 yok ya her zaman söylüyorum, iş ailede bitiyor. Sonra başka düşünce ve fikirlere de saygıları da olmuyor, çamur atma peşinde oluyorlar. Gene haklı çıktığımı görebilirsin.
Sayfalarca konudur çamur atan sizsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…