İmam hatip liselerine gidilir mi?

@495477 evet kardeş. En iyi Müslüman zaten onlar :D Yok kızlar erkeklerle konuşamaz, kızlar tamamen kapalı olacak falan falan T.C. laik bir devlettir, şeriatı bu ülkeye getiremeyecekler.

Beni bilmem de içen varsa da sensin, az ülke gündemini takip et. Görürsün ne demek istediğimi. Her şeye kahkaha atmaktansa az interneti aç, araştır. Elinde internet gibi bir kaynak var. Şeriat destekçilerinin zihniyeti tam bu yönde çalışıyor.

Hocam uzun lafın kısası ben ortaokulda İmam Hatip mezunuyum ve okulum Bursa'da 6 senedir LGS'de kitlesel başarıda birinci ben okuldan gayet memnunum eğer siz gitmek istiyorsanız gidin gitmeyeceksenizde zaten İmam Hatip sizin peşinizden koşacak değil

Beni bilmem de içen varsa da sensin, az ülke gündemini takip et. Görürsün ne demek istediğimi. Her şeye kahkaha atmaktansa az interneti aç, araştır. Elinde internet gibi bir kaynak var. Şeriat destekçilerinin zihniyeti tam bu yönde çalışıyor.
Sabah akşam gündem takip edersen kafayı bozarsın. Ben Kur'an kursuna da gittim. Okuluna da gittim. İnternetten de öğrendim. Öyle bir şeyle karşılaşmadım.

@One Face boş yere vaktini harcamışsın kardeş, gidip bir şey öğrenememişsin. Her neyse dininin emirlerini araştır az. O kadar imam hatibe gidiyorsun ya :D Bilgisizliğini de karşındaki kişiye içmişsin diyerek örtmeye çalışma, git öğren bilginin doğrusunu.

@One Face boş yere vaktini harcamışsın kardeş, gidip bir şey öğrenememişsin. Her neyse dininin emirlerini araştır az. O kadar imam hatibe gidiyorsun ya :D bilgisizliğini de karşındaki kişiye içmişsin diyerek örtmeye çalışma, git öğren bilginin doğrusunu.

Reis anlamıyor bu imam hatip düşmanlığını adamlar size ne yaptı acaba bir sorabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
@yunus1616 sen ne diyorsun kardeş? Ne düşmanlığı, ne alakası var? Ben liseyi bitireli yıllar oldu, size yol gösteriyoruz. Gene de yaranamıyoruz, kendiniz bilirsiniz. Diyecek bir şey yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı