Yardır kral. Benim din hocam var. Çok iyi. Bana telefon bile aldı. Bunlar kötü demeye devam etsin.Her ders var ek olarak sadece din dersleri var ve bunlar diğer derslere çalışmamızı etkilemiyor.
Yardır kral. Benim din hocam var. Çok iyi. Bana telefon bile aldı. Bunlar kötü demeye devam etsin.Her ders var ek olarak sadece din dersleri var ve bunlar diğer derslere çalışmamızı etkilemiyor.
Kaynaklar biyoloji dersinin olduğunu gösteriyor.Hiçbir şekilde eğitim vermiyorlar . Yahu biyoloji dersleri yok diyorum.
Işte anlamak istemiyorsun. Anlasan bu tarz düşüncelere konuşmalara değinmezdin.
Aynen hocam 1 kredi biyoloji dersi var sonra buradan çıkıp maymundan mi geldik diyorlar.
Sen öyle olduğunu mu sanıyorsun cidden?Allah aşkına kim maymundan geldik diyor? Fen lisesi ile aynı değer dersler var sadece ek olarak din dersleri buradan belli bilgisiz olduğun.
Dediğim gibi bu öğretmene göre değişir. Anadolu lisesin de sırf ders anlatmak için ders anlatan kıt öğretmenler gördüm.Sen öyle olduğunu mu sanıyorsun cidden?
Allah aşkına imam hatipe git biyoloji dersi al sonra birde Anadolu lisesinde gör o derse sonra gel konuşalım.
Hayır. Devamsızlığım hiç olmadı fakat lise OBP 90la alıyordu benim de tam sınırdaydı ve yüzdelik dilimden galiba. :/
Koyunlar ağılda yetişir. Benim zihniyetim bana özeldir, çoğullayamazsın.Siz memnun olmayabilirsiniz ama memnun olanlar da var.
Sizin gibilerin zihniyeti kapatılsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.