İmam hatip lisesinde okumak

Merhaba. Ben bu sene LGS 2021 sınavına girdim ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje okulunu kazandım. Okul hakkında çok fazla güzel yorum aldım fakat benim din ile pek aram yok. Din derslerinde zorluk çeker miyim? Kur'an-ı Kerim bilmesek orada öğretirler mi?

Merhaba. Ben bu sene LGS 2021 sınavına girdim ve ordu Büyükşehir Belediyesi Anadolu imam hatip lisesi fen ve sosyal bilimler proje okulunu kazandım. Okul hakkında çok fazla güzel yorum aldım fakat benim din ile pek aram yok. Din derslerinde zorluk çeker miyim? Kur'an-ı kerim bilmesek orada öğretirler mi?

Hocam nakillerle daha iyi bir yere gelmeye çalışın.

Denedimde 11 puan fark var imamhatip çok başarılı gerçekten neden çok başarılı anlamış değilim üniversite yerleştirme sonuçları fen liselerinden daha iyi.

O okulun verdiği eğitim ve öğrencilerin kalitesinden kaynaklanıyor. Onun haricinde 7 yıldır imamhatip okuyorum ve Arap alfabesine alışık değilsen seni biraz zorlayacaktır. Ve kuran okuma dersinde zorluk çekebilirsin. Dini eğitime bakacak olursak, ben şahsen dini okuldan değil kendim öğreniyorum. Okulun tam olarak doğru öğrettiğini düşünmüyorum. Hocalarımdan da kaynaklı doğru yerlere yanlış zamanda sürüklendim. İmamhatipe din öğrenmek için gideceksen hüsrana uğrayabilirsin. Onun haricinde eğitimi kaliteli bir okulsa ve mezunları da kaliteliyse gidebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı