Cingöz Recai
Hectopat
Agalar konu neden hortladı seçimini yapmıştır üstünden 1 yıl geçmiş.
Harbi şimdi farkettim bende 1 yıl önceninmiş konu.Agalar konu neden hortladı seçimini yapmıştır üstünden 1 yıl geçmiş.
Arkadaşlar gördüğünüz üzere 1 yıl oldu 9. sınıfım bitti dediğim imam hatip lisesinde okudum okulumda din dersleri çok kolay özellikle ilk dönem arapcanın harflerini yeni öğrensem bile 2 Arapça sınavındanda 100 aldım kuran dersine gelecek olursak düşük vermiyoalr hiçbir şey vermesen bile 70 80 en kötü temel din 1 saat hiç çalışmadığım için son sınavdan 40 aldım ama normalde cok kolay okul gayet iyi diyebilirim açık ası ildeki en iyi eğitim veren okul olduğunu düşünüyorum.
Arapça öğren gerisi inanılmaz kolaylaşıyor.10. sınıfı bitirdin sanırım. Bende bu yıl fen lisesine veyahut Anadolu lisesine gidebilecek olmama rağmen proje imam hatibe gideceğim maalesef. Kötü mü şu anlık sizin fikrinize göre? Arapça çok sıkıntı yaratır mı? Pek bir bilgim yok maalesef.
10. sınıfı bitirdin sanırım. Bende bu yıl fen lisesine veyahut Anadolu lisesine gidebilecek olmama rağmen proje imam hatibe gideceğim maalesef. Kötü mü şu anlık sizin fikrinize göre? Arapça çok sıkıntı yaratır mı? Pek bir bilgim yok maalesef.
İmam hatipe gittiğinde karşına sadece dinle aşırı ilgili olanlar ve kekoluktan ders çalışmaya vakit bulamayıp zeka seviyesi düşüklüğü çekenler çıkacak.
3 yıl imamhatip okudum hiç bir öğrenci böyle değildi.İmam hatipe gittiğinde karşına sadece dinle aşırı ilgili olanlar ve kekoluktan ders çalışmaya vakit bulamayıp zeka seviyesi düşüklüğü çekenler çıkacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.