İmam hatip lisesinin ortamı nasıl?

Kanka ilk hafta al hemen 1 sene geçirdim imam hatipte hayatımın en kötü yılıydı açık ara.

Reis geçen hafta okullar açılmadan önce başvurdum sıra 110'du Anadolu lisesinin nakilleri açık şu an, belki o okula 300 kişi başvurdu başvuran çok fazla var OBP 85 benim gibi çok nakil isteyen çok var.

Reis geçen hafta okullar açılmadan önce başvurdum sıra 110'du Anadolu lisesinin nakilleri açık şu an, belki o okula 300 kişi başvurdu başvuran çok fazla var OBP 85 benim gibi çok nakil isteyen çok var.
Kanka 2.Dönem olmadan her fırsatta dene çünkü 2.dönem sadece imam hatipler arası nakil alabilirsin benim bir senem öyle mahvoldu

Ne alaka saçmaymış.

İnşallah iyi bir okula naklimi aldırırım hocam.

Bence meslek lisesine nakil aldırmayı deneyin ben meslek lisesi mezunuyum sadece 1 kişi nakil geleni gördüm 4 sene de.

Bence meslek lisesine nakil aldırmayı deneyin ben meslek lisesi mezunuyum sadece 1 kişi nakil geleni gördüm 4 sene de.

Oda Anadolu'dan gelmişti 1 sene durdu sonra okulu bırakmış.

Peki nasıl alıştı o çocuk sınıfa, meslekte makine tasarım, bilişim veya elektrik bunları istiyorum.

Hocam bizim ortam biraz garipti diğer sınıflara nazaran yeni gelen 1 ay sonra alışıyordu bir de bizim okulda adımız çıkmıştı artık hocalar falan bize daha farklı davranıyordu.😅

Hocam bizim ortam biraz garipti diğer sınıflara nazaran yeni gelen 1 ay sonra alışıyordu bir de bizim okulda adımız çıkmıştı artık hocalar falan bize daha farklı davranıyordu.😅

Bölüm değiştirmek kolay galiba meslekte yanlış bilmiyorsam yanlışım varsa düzeltsinler en kötü 1 sene farklı bölümde okursunuz.

Bölüm değiştirmek kolay galiba meslekte yanlış bilmiyorsam yanlışım varsa düzeltsinler en kötü 1 sene farklı bölümde okursunuz.

Anladım benim de aklımda şu var örnek makine ve tasarım okumak onun içinde CNC'de var sonra 2 yıllık üniversite o bölümü bitirip işe girmek aklımda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı