IMF'in Açıklamasına Göre Bağış Kampanyası Başlatan Ülkeler

Başka diyecek bir şey bulamıyorum. En çok sömürülüp en alt kalitede yaşayan milletler arasında zafer bayrağını gururla sallayabiliriz herhalde.

Çok kaçar, az yakardan çıktı bu ülke. Çok kaçıp, çok yakıyor artık.
Din tüccarlığı, koyunlaşmaya meyilli veya koyunlaşmış milletler üzerinde fazlasıyla iş görüyor. Ama olsun, Merkel bizi kıskanıyor.

Başka diyecek bir şey bulamıyorum. En çok sömürülüp en alt kalitede yaşayan milletler arasında zafer bayrağını gururla sallayabiliriz herhalde.

Az yakar, çok kaçardan çıktı bu ülke. Çok yakıp, çok kaçıyor artık.
1000 liraya 1+1 evlerde kirada oturabilmek, temel ihtiyaçlarımızı karşılayabilmek için yaşıyoruz. Emin değilim ama 20 dönüm arizinin içerisine bir kulübe yapıp, kendimiz ekip biçerek yaşamımızı sürdürsek daha mutlu oluruz gibi düşünüyorum artık. Adaletin, eğitimin işlemediği bir ülkede şehrin ortasında yaşasan ne yaşamasan ne...

1000 liraya 1+1 evlerde kirada oturabilmek, temel ihtiyaçlarımızı karşılayabilmek için yaşıyoruz. Emin değilim ama 20 dönüm arizinin içerisine bir kulübe yapıp, kendimiz ekip biçerek yaşamımızı sürdürsek daha mutlu oluruz gibi düşünüyorum artık. Adaletin, eğitimin işlemediği bir ülkede şehrin ortasında yaşasan ne yaşamasan ne...

20 dönüm araziyi almak için acaba kaç farklı kuruma, kuruluşa ne kadar para ödemeniz gerekiyor. Hadi ödediniz bu seferde kulübenin imarı, parası yetişemezsiniz vallahi sisteme vermeniz gerekiyor yine.

20 dönüm araziyi almak için acaba kaç farklı kuruma, kuruluşa ne kadar para ödemeniz gerekiyor. Hadi ödediniz bu seferde kulübenin imarı parası yetişemezsiniz vallahi sisteme vermeniz gerekiyor yine.
Elimizdekini almazsalar, atadan kalma bir şeyler var çok şükür. İnsan dediğin nedir ki? 3 öğün yemek. Binlerce liralık giysinlerin içerisinde mutsuzsak bir şeylerin sorgulanma vakti gelmiştir...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı