İnanılmaz derecede canım sıkılıyor ne yapmalıyım?

lerha

Decapat
Daha fazla  
Evde yapacak hiçbir şey yok, fazla hobisi olan bir insan değilim. Kitap okumam, ders çalışmam sabah kalkıyorum kahvaltı yapıyorum bilgisayara girip oyun oynuyorum ama artık oyun da kalmadı oynayacak. Bilgisayar da kötü, güzel oyun öneriniz ya da bilgisayardan başka yapacak bir el işi başka bir hobi telefon oyun önerisi falan varsa söyler misiniz?

Evde yapacak hiçbir şey yok, fazla hobisi olan bir insan değilim. Kitap okumam, ders çalışmam sabah kalkıyorum kahvaltı yapıyorum bilgisayara girip oyun oynuyorum ama artık oyun da kalmadı oynayacak. Bilgisayar da kötü, güzel oyun öneriniz ya da bilgisayardan başka yapacak bir el işi başka bir hobi t
bisikletin varsa bisiklet sür arkadaşlarınla sahil kenarlarında internetten araştırabilirsin nerede bisiklet sürülür diye

Evde yapacak hiçbir şey yok, fazla hobisi olan bir insan değilim. Kitap okumam, ders çalışmam sabah kalkıyorum kahvaltı yapıyorum bilgisayara girip oyun oynuyorum ama artık oyun da kalmadı oynayacak. Bilgisayar da kötü, güzel oyun öneriniz ya da bilgisayardan başka yapacak bir el işi başka bir hobi telefon oyun önerisi falan varsa söyler misiniz?

Çık dışarı bir etrafı gez müzelere falan git arkadaşlarla takıl.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı