İnce bacaklı kız için spor işe yarar mı?

Bence bol protein alarak işe başlayabilirsin, sadece kiloya gidiyorsa spora başlarsın.

Tabiki de yarar, spor salonuna yazılın. Erkek işi gibi düşünmeyın, siz çabaladığınız sürece daha erkeksi değil, daha kadınsı duracaksınız. Bacağınızın alt kısmı dediğiniz yer kalf ise kalf çalışabilirsiniz, fakat benim size önerim spor salonuna yazılıp sağlam bir bulk dönemine girmeniz. Hatta üst vücut da çalışabilirsininiz. Alt dengesiz durmasın.

Sırtım genetik olarak geniş. Herkes de bunu diyor zaten üstün iyi altın kötü kötü duruyor diyor. Bir de 15 yaşındayim.

Bence bol protein alarak işe başlayabilirsin, sadece kiloya gidiyorsa spora başlarsın.

Kilom iyi ama kilo alınca bacağıma hiç gitmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaşım biraz küçük. Sorun olur mu?
Bir şey olmaz, 15 yaşındasınız. Araştırıp internetten bakarak hareketleri yapmaya çalışırsanız problem olmaz. Ama siz yine de bir araştırın derim. Deadlift ve sakat squat yapmazsanız, hareketler esnasında postürünüzü iyi tutarsanız ben problem olcağını sanmıyorum, ama yine de araştırın derim.

Yaş fark etmez spor her yaşta yapılmalı. Spor salonuna gidecek olursan oradaki hocalara danış.
Anladım, peki hep tavuk yumurta mı yemem gerekecek?

Bir şey olmaz, 15 yaşındasınız. Araştırıp internetten bakarak hareketleri yapmaya çalışırsanız problem olmaz. Ama siz yine de bir araştırın derim. Deadlift ve sakat squat yapmazsanız, hareketler esnasında postürünüzü iyi tutarsanız ben problem olcağını sanmıyorum, ama yine de araştırın derim.
Kalıcı bir şey olur mu yanlış bir şey yapsam da?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı