İncehesap.com dolandırmaya teşebbüs

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

slh15

Centipat
Malum sitede 22 TL kuponum vardı, kuponu kullanmak için en az 44 TL harcamak gerekiyor. Bende 27 TL'ye gamepad yanına da 44'e tamamlansın diye 35 TL'ye SD kart aldım. Ertesi gün WhatsApp'tan yazdılar gamepad tedarikciden tedarik edilemiyormuş. Hemen parayı iade etmeye çalıştılar. İadeyi de kupon olarak geri yükleyeceklermiş ki o kuponu kullanmak için tekrar en az 44 TL alışveriş yapmam gerekiyor. Sürekli siparişi iptal etmemi istediler, bende iptal etmeyeceğimi ürünün tarafıma ulaştırılmasını istediğimi söyledim. Bana siteden başka bir ürün seçin dediler bende herhalde mağduriyeti gidermek için yollayacaklar sandım. Kategoride sadece bir tane gamepad vardı (benim aldığımı hemen kaldırmışlar stokta yok diye) oda Logitech F370 ve 274 TL. Sadece o var diye modelin ismini söyledim ve benden 247 TL fark istediler. Vay anasını dolandırıclıkta yeni bir çığır açmışlar. Ki farkı vermezsen bile yine kupon olarak iade edecekleri için o kuponu kullanmak için en az kuponun 2 katı kadar alışveriş yapman gerekiyor. Sonuçta her türlü kazanıyorlar ama tüketici olarak benim mağduriyetimi gidermeye çalışmıyorlar. Bir de bunların üstüne sipariş iptalini kabul etmem için "mağdur olmamanız için paranızı iade edeceğiz" diyorlar şaka gibi yok bir de etmeyin! Gerçi bana demişlerdi eski batan Gold bilgisayarın yenisi, o siteye bulaşma ben çok sorun yaşadım diye. Ama küçük ürün diye bir şey olmaz dedim ama küçük müçük bunu 10 kişiye yapsalar sürekli fena para kırarlar. Sonuç olarak tüketici hakem heyetine başvurdum.

1577207321500.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Tedarik edilemeyeceği için iptal istemişler ve verdiğin parayı iade edeceklerini söylemişler. Ek olarak da verilen kuponu tekrar kullanabilmek için 44 TL'lik alışveriş yapmam gerekiyor demişsin ama zaten sende daha önce bulunan kuponmuş bu. İptal olacağı için tekrardan verileceğini belirtmişler. Firma yanlış bir şey yapmamış burada, sadece sen daha fazlasını istiyorsun. THH'ye yazdığın yazı da yanıltıcı. Başka ürün göndermek için 247 TL fark istemiyor, senin seçtiğin başka bir ürünü göndermek için o farkı istiyor.

Çetin yapı bir zamanlar"Piyasa'nın * koycaz"demişti. İncehesap'ta alış-veriş yapanların koyuyor mübarek. Şikayet ile iyi yapmışsınız.
Zaten geçen senelerde batıp kapanan Gold bilgisayarın yeni oluşumu. Bana birçok sorun yaşayan tanıdığım bulaşma onlara demişiti. Küçük ürün diye bulaştım maalesef.

Tamam da stokta istediğin ürün yok adamlar da ücreti iade ediyor. Sana hediye diye 30 liralık ürün yerine 270 liralık ürün mü göndereceklerdi. Ben de İncehesap sitesini sevmem ama burada bir sorun yok. Ve şikayet etmen de vir bir sonuç doğurmaz çünkü sözleşmede ürün tedarik konusunda sıkıntı yaşanırsa iptal ederiz diye yazıyorlar zaten kocaman. Bunun için neden Thk’ye şikayet ediyorsun? Cidden her şeyi oraya buraya şikayet ediyorsunuz sonra gerçekten önemli olan sonuçlanması gereken işlemler 4 aydır bekliyor.

Tedarik edilemeyeceği için iptal istemişler ve verdiğin parayı iade edeceklerini söylemişler. Ek olarak da verilen kuponu tekrar kullanabilmek için 44 TL'lik alışveriş yapmam gerekiyor demişsin ama zaten sende daha önce bulunan kuponmuş bu. İptal olacağı için tekrardan verileceğini belirtmişler. Firma yanlış bir şey yapmamış burada, sadece sen daha fazlasını istiyorsun. THH'ye yazdığın yazı da yanıltıcı. Başka ürün göndermek için 247 TL fark istemiyor, senin seçtiğin başka bir ürünü göndermek için o farkı istiyor.
Bir kere ürün sayfasında stokta yok uyarısı yok. Kanunlara göre vitrinde olsun, dijital olsun üzerinde satılamıyacağına dair uyarı yoksa satın alınma hakkı var. Kuponu kullanacağım diye 45 TL verdim kupon hariç. Tekrar iade edecekler kuponu ama kullanmak için bir daha en az 22 TL harcamam demek. Burada kupon ile satış taktiği yaptıklarını düşünmüyor değilim. Ayrıca benden başka bir ürün isteyin gönderelim dediler ve sitede başka gamepad yoktu. Bende herhalde kendilerine bir tek o var diye onu söyledim. Aklıma fark isteyecekleri gelmedi. 27 TL'ye gamepad alan adamdan 247 TL fark mı istenmesi ayrı bir şey. Onu göndermesinler ama gitsinler farklı bir yerden alıp göndersinler. Müşteriyi mağdur etmeme böyle olmalı bence illa 10 kat pahalı olanı göndersinler demem zaten.

Malum sitede 22 TL kuponum vardı, kuponu kullanmak için en az 44 TL harcamak gerekiyor. Bende 27 TL'ye gamepad yanına da 44'e tamamlansın diye 35 TL'ye SD kart aldım. Ertesi gün WhatsApp'tan yazdılar gamepad tedarikciden tedarik edilemiyormuş. Hemen parayı iade etmeye çalıştılar. İadeyi de kupon olarak geri yükleyeceklermiş ki o kuponu kullanmak için tekrar en az 44 TL alışveriş yapmam gerekiyor. Sürekli siparişi iptal etmemi istediler, bende iptal etmeyeceğimi ürünün tarafıma ulaştırılmasını istediğimi söyledim. Bana siteden başka bir ürün seçin dediler bende herhalde mağduriyeti gidermek için yollayacaklar sandım. Kategoride sadece bir tane gamepad vardı (benim aldığımı hemen kaldırmışlar stokta yok diye) oda Logitech F370 ve 274 TL. Sadece o var diye modelin ismini söyledim ve benden 247 TL fark istediler. Vay anasını dolandırıclıkta yeni bir çığır açmışlar. Ki farkı vermezsen bile yine kupon olarak iade edecekleri için o kuponu kullanmak için en az kuponun 2 katı kadar alışveriş yapman gerekiyor. Sonuçta her türlü kazanıyorlar ama tüketici olarak benim mağduriyetimi gidermeye çalışmıyorlar. Bir de bunların üstüne sipariş iptalini kabul etmem için "mağdur olmamanız için paranızı iade edeceğiz" diyorlar şaka gibi yok bir de etmeyin! Gerçi bana demişlerdi eski batan Gold bilgisayarın yenisi, o siteye bulaşma ben çok sorun yaşadım diye. Ama küçük ürün diye bir şey olmaz dedim ama küçük müçük bunu 10 kişiye yapsalar sürekli fena para kırarlar. Sonuç olarak tüketici hakem heyetine başvurdum.

Eki Görüntüle 477533
Siparişi iptal etmek gayet doğal bir durum. Ellerinde olmayabilir, stok durumu güncellenmemiş olabilir. Hemen ertesi gün size ulaştıkları için şükretmeniz gerek. Benim arkadaşım 1800 liraya PS4 aldı. 1 ay sonra öğrendi ellerinde ürünün olmadığını.

Iyi yazmışsın valla bravo.

Yahu incehesap 5 kuruş için adama dava açar sen diyorsunki müşteri memnuniyeti. Alışveriş yaptığın firma tamamen kazıklama odaklı bir firma zaten değil ucuza bedava verseler bile temkinli yaklaşmak gerekiyor. Her yere yazdım gönderdikleri monitör sıfır ölü piksel garantili yazmasına rağmen 2 ölü piksel çıktı ve iade edene kadar canım çıktı. Kendilerine kalsa aynı ürünü geri yolluyorlardı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı