İncehesap.com dolandırmaya teşebbüs

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kardeşim bana sordukları için söyledim o ürünü çünkü ondan başka yoktu. Zaten ben dedim bana benim aldığım ürünü gönderin. Mağdur etmemek için bir şekilde gönderin dedim. Ama şimdi 100 tl benim cebimden çıkacak. Ürünün olmaması hiç sorun değil ama stokta yok yazmaması sorun.

Her site xml yada entegrasyon programları kullanır. Bu programlar stok adetini 1 göstermesine rağmen tedarikçi firmalarında o 1 adet ürün olmayabilir. Bu programların dezavantajıdır maalesef. Israrla ürünü göndermelerini istemişssiniz ki hakkınız evet. Ama adamlar zaten ürünü tedarikçilerinden temin edebilecek olsa size o şekilde bilgi vermezler. Uygun bir dille ürün olmadığını söylemişler. Yerine tekrar da hediye çeki teklif etmişler. O üründen kat kat pahalı bir ürünü size aynı fiyata verecek değiller. En fazla o Logitech üründen indirim talep edebilirsiniz. Onun dışında başka bir çıkar yolu yok.

Buradan aldığım SteelSeries rival 110 markalı mouse 100 tl üzeri oldugu halde kargo parasını bana ödetmişlerdi.

Her site xml yada entegrasyon programları kullanır. Bu programlar stok adetini 1 göstermesine rağmen tedarikçi firmalarında o 1 adet ürün olmayabilir. Bu programların dezavantajıdır maalesef. Israrla ürünü göndermelerini istemişssiniz ki hakkınız evet. Ama adamlar zaten ürünü tedarikçilerinden temin edebilecek olsa size o şekilde bilgi vermezler. Uygun bir dille ürün olmadığını söylemişler. Yerine tekrar da hediye çeki teklif etmişler. O üründen kat kat pahalı bir ürünü size aynı fiyata verecek değiller. En fazla o Logitech üründen indirim talep edebilirsiniz. Onun dışında başka bir çıkar yolu yok.
10-20 tl fazlası olan alternatif ürün olsa tamam dicemde başka yok. Dediğim gibi ben onu göndermelerini beklemiyorum sordukları için söyledim. Sorunda o zaten hediye çeki veriyorlar ama kullanmak için çekin 2 katı alışveriş yapmanız lazım. Alacak üründe yok.

Ben sizi anlayamıyorum. Aldığınız ürün stokta olmayabilir, sizden 1 dakika önce aynı ürünün sonuncusunu başka birisi sipariş etmiş olabilir, hatta ve hatta belki de 2 gün önce tükendi ve kaldırmayı unuttular. Herkes insan herkes hata yapabilir. Doğal olarak sizi arayıp ürünün ellerinde olmadığını ve bu yüzden paranızı iade edeceklerini söylemişler. Kupon da eski olduğu konuma geri dönecek. Eskiden de kuponu kullanmak için kupon bedelinin 2 katı bir şey almak gerekiyordu ve yine o şekline dönecek. Dolandırma bunun neresinde ? Siz bu gidişle bakkalda ekmek bitti diye polise de şikayet edersiniz.
Demek o yüzden 149 tl yapmışlar fiyatını. :)
Evet yaklaşık 80 yıldır var. Pazarlama stratejisi deniyor buna 😊

Ben sizi anlayamıyorum. Aldığınız ürün stokta olmayabilir, sizden 1 dakika önce aynı ürünün sonuncusunu başka birisi sipariş etmiş olabilir, hatta ve hatta belki de 2 gün önce tükendi ve kaldırmayı unuttular. Herkes insan herkes hata yapabilir. Doğal olarak sizi arayıp ürünün ellerinde olmadığını ve bu yüzden paranızı iade edeceklerini söylemişler. Kupon da eski olduğu konuma geri dönecek. Eskiden de kuponu kullanmak için kupon bedelinin 2 katı bir şey almak gerekiyordu ve yine o şekline dönecek. Dolandırma bunun neresinde ? Siz bu gidişle bakkalda ekmek bitti diye polise de şikayet edersiniz.

Evet yaklaşık 80 yıldır var. Pazarlama stratejisi deniyor buna 😊
Bugün bunu yapmaya kalkanlar yarın daha fazlasını yapmak için çabalar o yüzden en küçüğüne dahi tahammül göstermemek en doğrusu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün bunu yapmaya kalkanlar yarın daha fazlasını yapmak için çabalar o yüzden en küçüğüne dahi tahammül göstermemek en doğrusu
İyi de başlık clickbait. Bu konunun başlığı dolandırıcılık değil kötü hizmet veya sorumsuzluk olmalıydı. Ortada bi sorumsuzluk var stokta biten ürünü siteden kaldırmamışlar ve bu da konu sahibine kötü hizmet olarak dönmüş ancak dolandırmak dediğin başka bir şey. Paranın üzerine konup ürün stoklara tekrar gelene kadar aylarca bekletseler işte bu dolandırıcılık olurdu.

Rezalet puanım 1/10. Logitech marka tarafını neredeyse okumadan geçtim çünkü haksız. Alıcının haklı olduğu tek nokta tedarik edilemeyen ürün kısmı. Stokta olmadığının belirtilmesi gerekirdi. Gerisi çok önemli değil zaten büyük ihtimalle davayı firma kazanır, gerekli açıklamaları yaparlar. Hakkınız var diye her şeyi yapamazsınız.

Tedarik edilemeyeceği için iptal istemişler ve verdiğin parayı iade edeceklerini söylemişler. Ek olarak da verilen kuponu tekrar kullanabilmek için 44 TL'lik alışveriş yapmam gerekiyor demişsin ama zaten sende daha önce bulunan kuponmuş bu. İptal olacağı için tekrardan verileceğini belirtmişler. Firma yanlış bir şey yapmamış burada, sadece sen daha fazlasını istiyorsun. THH'ye yazdığın yazı da yanıltıcı. Başka ürün göndermek için 247 TL fark istemiyor, senin seçtiğin başka bir ürünü göndermek için o farkı istiyor.
Ben de öyle anladım. Yani kupon kullandıysan kuponunu geri veriyorum diyor satıcı. Paranla ürün alıyorsan ürünün parasını istiyor senden özetle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı