İncehesap.com Güvenilir mi ?

Emirsrb

Kilopat
Yer
Mersin
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Sistemi bu siteden toplamak istiyorum. Diğer sitelere göre çok daha ucuz. Ucuz olması da beni korkutuyor. Bu siteden alışveriş yapan var mı ? Mersinde yaşadığım için İstanbul'a gidemiyorum maalesef. Yardımlarınızı merakla bekliyorum. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük bir alışveriş yapmadım. Bir işlemci soğutucu aldım. Aynı gün kargoya verdiler ve yarın elimdeydi. Çok güzel de paketlenmişti. Çok memnun kaldım. Alışveriş yapanların çoğu da memnun. Kesinlikle dolandırıcı falan değiller. Ben tavsiye ederim. 1,5 hafta içinde oradan yaklaşık 4000 liralık ürün alacağım. İsterseniz onu bekleyebilirsiniz.

Fiyatları olduğu gibi müşteri temsilcisi ve yaptıkları işte ucuz. Geçen hafta bir sistem topluyordum. Ucuz diye oradan sipariş verdim. Her yerde 24 saat içinde kargoda diye reklam yapıyorlar. 3 gün kargoya vermediler. Aradım elimizde yok dediler. Tamam eyvallah, diğer parçaları gönderin onu iptal edin dedim. Neyse ertesi gün aradım, siparişiniz geldi kargoya verdik dediler. Baktım kargo felan yok ortada tekrar aradım. Böyle bir ürün gelmedi diğer ürünlerinizde kargoya verilmemiş dediler. Sonra hepsini iptal ettirmek istedim. Temsilci sesini yükseltti, sinirlendim hepsini iptal edin istemiyoruım dedim. Efendim ayaklarına döndüler siparişinizi bir kontrol edelim dediler. Bırakın artık kontrol etmeyi hepsini iptal edin bedava verseniz istemiyorum dedim. Zar zor iptal ettirdim. Kısaca ucuz fiyatla insanları çekmeye çalışıp keyifleri ne zaman isterse o zaman kargo yapan bir firma. Tavsiye etmem, yaşadığımı anlattım. Kendi sistemim var, kardeşime alacaktık. Tatile gidicez 3 gün adamları bekledik. Sonuç boş yere geçen 3 gün. Tatil yalan oldu sayelerinde.

Fiyatları olduğu gibi müşteri temsilcisi ve yaptıkları işte ucuz. Geçen hafta bir sistem topluyordum. Ucuz diye oradan sipariş verdim. Her yerde 24 saat içinde kargoda diye reklam yapıyorlar. 3 gün kargoya vermediler. Aradım elimizde yok dediler. Tamam eyvallah, diğer parçaları gönderin onu iptal edin dedim. Neyse ertesi gün aradım, siparişiniz geldi kargoya verdik dediler. Baktım kargo felan yok ortada tekrar aradım. Böyle bir ürün gelmedi diğer ürünlerinizde kargoya verilmemiş dediler. Sonra hepsini iptal ettirmek istedim. Temsilci sesini yükseltti, sinirlendim hepsini iptal edin istemiyoruım dedim. Efendim ayaklarına döndüler siparişinizi bir kontrol edelim dediler. Bırakın artık kontrol etmeyi hepsini iptal edin bedava verseniz istemiyorum dedim. Zar zor iptal ettirdim. Kısaca ucuz fiyatla insanları çekmeye çalışıp keyifleri ne zaman isterse o zaman kargo yapan bir firma. Tavsiye etmem, yaşadığımı anlattım. Kendi sistemim var, kardeşime alacaktık. Tatile gidicez 3 gün adamları bekledik. Sonuç boş yere geçen 3 gün. Tatil yalan oldu sayelerinde.
geçmiş olsun. :(

Kusursuz bir firma değil okuduğum yorumlardan genelde sistem toplamaların da bazı kişiler stok yetersizliğinden sorun yaşamış topladıkları sistemlerden genellikle bir kaç parça stok da olmadığı için sıkıntı yaşamışlar. Dün sabah işlemci siparişi vermiştim aynı gün kargoya vermişler biraz şans işi gibi

Stokta olmaması, beklemek sorun değil. Adamlar yalancı mesele bu :) Müşteri memnuniyeti sıfır.

Okudum yorumlar derken sizin yorumunuzu kastmemiştim yanlış anlamayın :) şikayetvar vb gibi sitelerden alış veriş yapmadan önce okumuştum bazı şeyleri onları yazdım. Çalışanlar arasın da işini düzgün yapanlar var galiba ama arada bir kaç tane ne yaptığını bilmeden saçmalayan gereksiz insanlar da bulunuyor firma da sanırım

Ben ekran kartım ve kasam hariç bütün parçalarını oradan tedarik ettim. 2 iş gününde teslim edildi. Ürünler gayet güzel paketlenmiş halde elime geldi. Memnunum, öneririm.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı