İncehesap.com İade Sorunu

mete.e

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, incehesap'tan bir monitör aldım. Sorunlu çıktı değişime yolladım ve değişen ürün de sorunlu çıktı. Tekrar yolladım sorun bulunamadı dendi geri yollandı. Fakat sorun devam ediyor. Ben de iade talebi oluşturdum ve yolladım fakat gene sorun bulunamadı denildi ve geri yollandı. Monitörün bende bulunma süresi 14 günü geçmedi. Fakat tüm bu servis işlemleriyle genel süre 1 aydan fazla oldu. Hangi süre baz alınıyor? Deneyimli arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu yardımcı olabilir belki.

Keşke servise yollamayıp direkt 14 gün iade hakkınızı kullanarak iade etseydiniz. Servis üründe sorun bulamıyorsa yapılacak tek şey tüketici hakem heyetine başvurmak.

Keşke servise yollamayıp direkt 14 gün iade hakkınızı kullanarak iade etseydiniz. Servis üründe sorun bulamıyorsa yapılacak tek şey tüketici hakem heyetine başvurmak.
Ürünü beğenmiştim. Keşke öyle yapsaydım. tüketici hakem heyetiyle sizce bir çözüm olur mu?
Bu yardımcı olabilir belki.
Orayı da inceledim fakat sorunuma yönelik cevap bulamadım. Benim merakım daha çok sürecin uzaması bir problem oluşturur mu? 14 gün hakkım geçmiş bulundu mu? Bunu öğrenmek istedim.

Eğer üründe gerçekten hata varsa bunu şimdiden videoya çekin ve saklayın. THH garanti olmasa da büyük ihtimal çözülür. Servisin hata bulamamasına şaşırdım. Monitördeki sorun nedir?

Ürünü beğenmiştim. Keşke öyle yapsaydım. Tüketici hakem heyetiyle sizce bir çözüm olur mu?

Orayı da inceledim fakat sorunuma yönelik cevap bulamadım. Benim merakım daha çok sürecin uzaması bir problem oluşturur mu? 14 gün hakkım geçmiş bulundu mu? Bunu öğrenmek istedim.

@Silinen üye arkadaşın dediği gibi tüketici hakem heyetine başvurun.

Daha önce de konu açmıştım ürünün sorunuyla ilgili. Ürün AOC 24G2U. Yaşadığım sorun ise 60 Hz seçiliyken ekranda bariz dalgalanmalar olması. 144 Hz iken dikkatli bakıldığında görünecek şekilde yine dalgalanmalar mevcut. Videolarda belli olmuyor maalesef. 3 farklı bilgisayarda da denedim sorun aynı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı