İncehesap.com’dan ürün almayın aldırmayın!

Monitörde bir sorun varsa gerçekten kendi servisine yollayabilirsin.Onlarda sorunu tespit ederlerse değişim raporu alabilirsin.
hiç uğraşasım yok bunlarla tüketici haklarına gitmeyi planlıyorum, en kötü ihtimal böyle kullanmaya devam edeceğim yapacak birşey yok

Sizi 14 gün süreyi geçirmeniz için nasıl oyaladılar ? 14 günden sonra yolladığınızda tabi fazla ölü piksel olmayınca ne değişim ne de iade aldılar.
ben yollarken müşteri hizmetlerindeki arkadaş bize yollayın zaten ürün yeni değişimini sağlarlar demişti , 4 gün sürem varken yolladım monitörü 14 gün bitince böyle bir yazı yolladılar bana
Bende işlemci almıştım ama bayağı bir tedirginlik vardı, siparişi iptal etmiştim ardından iptal etmeyin falan diyerek siparişi teslim aldım ve sorun çıkmamıştı.
sıkıntı zaten aldıktan sonra başlıyor , müşteri hizmetleri insana iyi davranıyor sonra şak diye böyle bir yazı karşına geliyor

Türkiye'den alışveriş yapmayın. Almancı bi akraba bulun Türkiye'ye getirirken getirsin size. Bu çakallar daha çok öper bizi bu gidişle. Bende kendi yaşadıklarımı paylaşıyorum okumak isterseniz belki.

Tekrar iletişim kurdunuz mu ? Ben iade talep etmiştim 14 gün dolmadan size yolladım ? vs dediniz mi ?
Belki bir yanlış anlaşılma olmuştur.

Zaten Tüketici haklarını kullanırken sorun yaşamış. Sizin sistem toplamanız ile bir alakası yok. İade süreçleri firmanın gerçek kalitesini belirler. Kolay değil insanın canı yanınca böyle isyan edebiliyorsunuz. Umarım sizin başınıza gelmez.

ben de bu ay LG monitör aldım 2 gün içinde geldi sorunsuz olarak . Memnun da kaldım açıkcası . Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…