İncehesap ekran kartı değişimi yapılmıyor

ViruScan

Femtopat
Daha fazla  
26.05.2023 tarihinde ASUS yetkili servisinden ASUS ROG STRIX OC ROG-STRIX-RX 6750 XT-O12g-Gaming 12 GB GDDR6 192bit DX12 Gaming ekran kartımın değişimi için DOA raporu İncehesap firması tarafından değişim olarak sonuçlandı. Bugün itibarıyla (46. gün) ekran kartının hâlâ stoklarda olmadığını ve tedarikçi firma ile görüşmem gerektiğini söylediler. Bugün öğleden sonra tedarikçi firma olan Koyuncu İletişim ile görüştüm ve bana dedikleri "İncehesap firması sizi oyalıyor. Bu ürünü biz 1 senedir tedarik etmiyoruz, elimizde bulunmuyor." oldu. Daha sonrasında ise İncehesap yetkili servisini (Oksid Bilişim Teknoloji) söyleyerek, "Bizler tedarik ettiğimiz herhangi bir ürünü ilk önce Oksid Bilişim Teknoloji'ye satarız onlarsa İncehesap firmasına satar." diye saçma bir cümle kullandı. Ben de, eğer siz tedarikçi firma iseniz bu ürünü satıcı firma veya yetkili servis değil sizin tedarik etmeniz gerekir dedim. Sürekli bana İncehesap firmasına gitmeniz gerekiyor ya da para iadesi veya muadil ürünü kabul etmeniz gerekiyor dediler.

Kısacası son kullanıcı olarak mağdur olmaktan bıktım. 3 tane firmayla görüşme sağladığımda bütün hepsinin yönlendirdıgı tek yer tedarikçi firma. Bu kadar süre beklememin iş hayatıma zararını düşünebilirsiniz. İşin özeti ben muadil ürün olan ASUS markasını değil de MSI veya XFX markasını seçme şansım var mı?

46 gün beklenir mi. Yasal haklarınıza başvurun. Burası avrupa değil. Hiç beklemeden yasal haklarınızı öğrenin ve başvurun. Yada ben uraşamam çile çekemem kardeşim derseniz tekliflerini kabul edin.

işte Asus dual modelini muadil olarak sunuyorlar ben ise MSI falan istediğimi söyleyebilir miyim ? Kısacası haklarımı bilmek istiyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı