İncehesap Gaming Gecesi Ürünü Ne Zaman Ayırıyor?

cüneyt emre

Hectopat
İncehesap Gaming Gecesinden ekran kartı almayı planlıyorum fakat ödemeyi havale/EFT ile yapacağım. Aklıma takılan sorun şu: Mesela ürünü sepetime ekledim havale/EFT ile aldım diyelim, sistemden bu ürünü aldığımı görüp ürünü ayırıyorlar mı, yoksa para taraflarına geçince mi ürünü ayırıyorlar? Çünkü Gaming Gecesi saat 22.00'da ve ben EFT ile ödeme yapacağım paranın taraflarına geçmesi zaman alırsa ürünün stokunun biteceğinden endişeleniyorum. Bilgisi olan varsa yardım edebilir mi?

Bunu müşteri hizmetleriyle konuşsanız daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Biz ne desek tam olarak kesin olmayacağı için sorun olabilir. Şahsi fikrim EFT ile stoklarla sınırlı bir ürünü almak zor iş.

Arayıp detaylı bilgi sahibi olabilirsin. Daha doğru ve sağlıklı bilgiye ulaşmak açısından.

Bunu onların müşteri hizmetlerine sormanız daha hayırlı olacaktır. En iyi onlar bilir.
EFT ile ödeme yapılabiliyor mu bilmiyorum ama EFT ödeme seçip sipariş oluştursanız bile bu sipariş kesinlik kazanmaz yani sizin ödemeyi yapmanız ve bu ödemenin site tarafından onaylanması gerekir.
Böyle kısıtlı bir zaman için yapılan indirimler için kredi kartı veya banka kartı ile ödeme yapmanız daha iyi olacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı