İncehesap güvenilir mi?

Asla güvenilir değil ekran kartım arızalandı değişim yapmıyorlar para iadesi yapıyorlar ben 1900 TL'yi napayım o fiyata 1050 Ti alamazsın. Hakkımı sonuna kadar arayıp dava açacağım.

Ellerinde stok yoksa nasıl değişim yapmalarını bekliyorsun? Ortada sorun varsa ve ellerinde stok varsa satıcı değişim istemesine rağmen iadeye zorlayamazlar.

Ellerinde stok yoksa nasıl değişim yapmalarını bekliyorsun? Ortada sorun varsa ve ellerinde stok varsa satıcı değişim istemesine rağmen iadeye zorlayamazlar.

Dostum RX 5500 XT XFX model olandan İncehesap'ta 5 tane hazır sistem var hepsinden 10 stok olsa ellerinde 50 tane kart var demektir amaçları hırsızlık istese yollayabilir.

Dostum RX 5500 XT XFX model olandan İncehesap'ta 5 tane hazır sistem var hepsinden 10 stok olsa ellerinde 50 tane kart var demektir amaçları hırsızlık istese yollayabilir.

Güvenilir olmadığı anlamına gelmiyor ama bu.
İsterseniz değişim almaya hakkınız olduğunu ve yasaların bunu desteklediğini bir kere de daha hatırlatın onlara.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı