İncehesap güvenilir mi?

Jokerzx

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu sistemi almak istiyorum.
Ama babam Online satışın güvenli olmadığını söylüyor. Aldıktan sonra bir parçası bozulursa garantiye girmez vs. şeyler diyor ve Online sitelerden değil de Vatan, MediaMarkt gibi mağazalardan alırız diyor. Bende bir şey olmaz güvenli bir site diyorum. Ayrıca şu sistemi Vatan'dan alsak nereden baksan 17.000 TL'yi bulur.
Siz de tarafsız olarak cevap verir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama babam Online satışın güvenli olmadığını söylüyor. Aldıktan sonra bir parçası bozulursa garantiye girmez vs. şeyler diyor ve Online sitelerden değil de Vatan, MediaMarkt gibi mağazalardan alırız diyor. Bende bir şey olmaz güvenli bir site diyorum. Ayrıca şu sistemi Vatan'dan alsak nereden baksan 17.000 TL'yi bulur.

Güzel ve güvenilir, fakat malının arkasında durma konusunda sıkıntıları var.

Güzel hocam ben çok kere alışveriş yaptım bir tek çanta aldığımda yırtık gelmişti değiştirdiler bence sıkıntı olmaz.

Evet site güvenilir. Vatan gibi mağazalardan alırsanız fiyatı çok artacaktır. Babanıza mağazalardan almak isterse fazladan para vermeye razı olup olmadığını sorun.

İnternetten PC alışverişi bir kumardır ama %95 sen kazanırsın. Ben 2 kere oynadım, 2 kere kazandım. Sadece elinize ulaşması değil devamınıda düşünerek söylüyorum.Clint Westwood hocamın dediği gibi yapmanız mantıklı olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı