Hocam kampanyada 3070 Ti;Merhaba. Ben İncehesap'ta diğer sitelere göre oldukça uygun bir bilgisayar buldum ve biraz özelleştirdim. Almak için çok umutluydum ancak sosyal medyada biraz gezindim ve "İncehesap rezilliği" başlığıyla birçok video buldum videolarda değişimlerde yardım etmedikleri üstelik hatalı ürün gönderip iade almadıklarından bahsediyorlardı. Dolayısıyla güvenim bayağı bir kırıldı ancak size de bir danışayım dedim. Sizce şu anda İncehesap güvenilir mi?
Almayı düşündüğüm bilgisayar: Falcon 3060 V2 | AMD Ryzen 5 5500 | 16 GB DDR4 | RTX 3060 12 GB | 480 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com.
Hocam kampanyada 3070 Ti;
![]()
Pharmacy i5 | Intel i5-14600K | 2 x 8 GB DDR4 | 512 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Hocam 24.500TL tuttu 2 3 gün önce alsaydınız keşke içinde mükemmel asus soğutucu vardı.Önerin için teşekkürler ancak Intel işlemci istemiyorum bir de benim attığım linkte ki bilgisayar özelleştirilmiş yani 3070 Ti'lı bır PC aldığımda yeniden özelleştirmem gerekecek (HDD vs) bu yüzden fiyatı 26.000TL'lere kadar çıkacaktır.
Merhaba. Ben İncehesap'ta diğer sitelere göre oldukça uygun bir bilgisayar buldum ve biraz özelleştirdim. Almak için çok umutluydum ancak sosyal medyada biraz gezindim ve "İncehesap rezilliği" başlığıyla birçok video buldum videolarda değişimlerde yardım etmedikleri üstelik hatalı ürün gönderip iade almadıklarından bahsediyorlardı. Dolayısıyla güvenim bayağı bir kırıldı ancak size de bir danışayım dedim. Sizce şu anda İncehesap güvenilir mi?
Almayı düşündüğüm bilgisayar: Falcon 3060 V2 | AMD Ryzen 5 5500 | 16 GB DDR4 | RTX 3060 12 GB | 480 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.