İncehesap Güvenilir midir?

Bana pek güvenilir gelmedi İncehesap. Sattıkları ürünün arkasında durmuyorlar gibi geldi. Piyasaya yeni çıkmış bir monitörü almayı düşünüyorum, henüz Vatan, Amazon, Hepsiburada gibi platformlara gelmedi. İncehesap, İtopya gibi yerlerde var. Mail attım İncehesap'a ölü piksel çıkarsa ne yapıyorsunuz diye. Dolaylı olarak hiçbir şey yapmıyoruz, sattığımız ürünün arkasında durmuyoruz diye cevap attılar. Buyurun mail burda:
Screenshot_20191008-140539.jpg

İmzamda bulunan monitörü Amazon'dan almıştım. TN panel olduğu için içime sinmedi ve aldığımdan tam 22 gün sonra Amazon.com.tr iade aldı. Tek laf etmeden. Ha doğru düzgün açıp kullanmadım zaten ama yine de helal olsun. Kurumsal firma her zaman bir başka. Böyle ufak yerler nereden kazıklasak da günü kurtarsak diye bakıyorlar.

İncehesap bana güvenilir gelmedi.

Bana pek güvenilir gelmedi İncehesap. Sattıkları ürünün arkasında durmuyorlar gibi geldi. Piyasaya yeni çıkmış bir monitörü almayı düşünüyorum, henüz Vatan, Amazon, Hepsiburada gibi platformlara gelmedi. İncehesap, İtopya gibi yerlerde var. Mail attım İncehesap'a ölü piksel çıkarsa ne yapıyorsunuz diye. Dolaylı olarak hiçbir şey yapmıyoruz, sattığımız ürünün arkasında durmuyoruz diye cevap attılar. Buyurun mail burda:
Eki Görüntüle 446001

İmzamda bulunan monitörü Amazon'dan almıştım. TN panel olduğu için içime sinmedi ve aldığımdan tam 22 gün sonra Amazon.com.tr iade aldı. Tek laf etmeden. Ha doğru düzgün açıp kullanmadım zaten ama yine de helal olsun. Kurumsal firma her zaman bir başka. Böyle ufak yerler nereden kazıklasak da günü kurtarsak diye bakıyorlar.

İncehesap bana güvenilir gelmedi.
Sinerji hakkında herhangi bir bilginiz var mıdır?

Sinerji hakkında herhangi bir bilginiz var mıdır?
Yine imzamdaki sistemi Sinerji'den topladım. Hatta montajı bile onlara yaptırdım ve kargoyla aldım. Sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar en ufak. 1 aydan fazladır kullanıyorum sistemi. Satın alma ve montaj süresince sürekli mailleştik Sinerji ile, gayet ilgililerdi. Fakat iadelik bir işim olmadı, o konuda nasıllardır bilemem.

Yine imzamdaki sistemi Sinerji'den topladım. Hatta montajı bile onlara yaptırdım ve kargoyla aldım. Sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar en ufak, 1 aydan fazladır kullanıyorum sistemi. Satın alma ve montaj süresince sürekli mailleştik Sinerji ile, gayet ilgililerdi.Fakat iadelik bir işim olmadı, o konuda nasıllardır bilemem.
Ben de tercihimi sinerjiden yana kullanıcam teşekküler.

Sıkıntısız kullanıyor musunuz hâlâ? Ben de sistem alıcam 5200 liralık ve sipariş veren kişilerden bazıları sistem içine 2. El anakart konulmuş diyordu. Tereddüt ettim açıkçası.
Evet sıkıntı yok ilk başta bende acaba göndermezler mi gitti para tüh diyordum 2. Gün kargoya verdiler. Koliler de sağlamdı iyi paketleme yapmışlar. Jilatinli sıfır kutusunda geldi. Hazır sistem alırsan kargo süresi uzun oluyor biraz diye biliyorum. Anakart,PSU, işlemci,ekran kartı ve kasayı oradan aldım. Bence güvenebilirsiniz.
Screenshot_20191008-161559.png
Screenshot_20191008-161606.png

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı