İncehesap guvenilir mi?

Evet gayet güvenli ve müşteri ilişkilerini çok beğeniyorum. Defalarca sistem aldım hep elime 3 gün içerisinde ulaştı 2 günde geldiğide oldu tüm parçalar özenle montajlanmıştı, kablolama ve kutulamayı çok beğendim. İtopya, Teknobiyotik vb. sitelerdense burası nedense bana daha fazla güven veriyor. Geçtiğimiz ay yeni bir sistem aldım bu arada.

Evet gayet güvenli ve müşteri ilişkilerini çok beğeniyorum. Defalarca sistem aldım hep elime 3 gün içerisinde ulaştı 2 günde geldiğide oldu tüm parçalar özenle montajlanmıştı, kablolama ve kutulamayı çok beğendim. İtopya, Teknobiyotik vb. sitelerdense burası nedense bana daha fazla güven veriyor. Geçtiğimiz ay yeni bir sistem aldım bu arada.
Gaming gecesi indirimlerinde paketi acilmis urunleri indirime sokup onları satiyorlarmis oyle bir sey okumustum.

Gaming gecesi indirimlerinde paketi acilmis urunleri indirime sokup onları satiyorlarmis oyle bir şey okumustum.

Bu konu hakkında bir şey duymadım o yüzden zan ile hareket edemem. Ancak ben bu siteden toplamda 5 kere farklı farklı sistem aldım. Hiçbirinde böyle bir sorun ile karşılaşmadım paketleme, sistemin toplanması her şey dört dörtlüktü. Ancak kim olursa olsun a firması b firması fark etmez temkinli ve itidalli davranmak lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı