İncehesap iadeyi değişim yapmak

Thearlk146

Hectopat
Katılım
8 Aralık 2020
Mesajlar
603
Makaleler
1
Çözümler
2
Aga ben bugün İncehesap'a iade ürün gönderdim daha kargo onlara gitmeden İncehesap'ı arayıp iadeyi değişim yapabilir miyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İncehesap işine gelirse değiştirir. Gittigidiyordan aldığımız msi gm41 kablosuz mouse yerine kablolu gönderdi. Sonra ilan yanlışmış gönderin iade alalım dedi. Israrla değişim istediğimiz için şu an tüketici hakem heyetinde konu. Tüketici kanununun 8. maddesinin iki fıkrasına göre bize ayıplı ürün göndermiş ve aramızdaki sözleşmeye uymamış.
 
Mail at mesai saatlerinde, çabuk dönüyorlar.

Kanka ürün gelmeden önce ben direk iade talebi oluşturmuştum açıklamada "ürünü internetden araştırınca kronik sıkıntıları olduğunu öğrendim bu yüzden klavyeyi iade etmek istiyorum" yazmıştım ürün gelince de ürünün boşluk tuşu arada bir basmıyordu bende direk iadeye verdim şimdi ben bu ürünü nasıl değişim yapabilirim adamlara ne yazacağım hayatım de neredeyse hiç mail atmadım.
Ve adamlar kabul edermi
 
Değişim'e teknik servis rapor yazıp onaylarsa yaparlar öyle müşteri istedi diye değişim yapmazlar Amazon mu onlar.

Aga aradım kadın dedi ürün servise gidecek bakacaklar sonra sizi arayıp nedenini sorarlar neden iade ettiniz falan diye sizde o ara isteğinizi söylersiniz dedi eğer işiniz aceleyse bunu bildirin dedi bir de.
 

Geri
Yukarı