İncehesap mı İtopya mı daha güvenilir?

Ben incehesap diyorum, müşteri hizmetleri iyi telefonlara falan bakıyorlar. Benim 13 gün sonra ölü piksel çıkan monitörümü zorluk çekmeden iade ettim. İtopya' da telefonlara bakılmıyor. Müşteri hizmetleri vasat ötesi.

İtopyadan monitör aldım dedikleri gün kargoya verdiler. İncehesaptan gaming pc siparişi verdim hâlâ bekliyorum 15 gün içerisinde kargoya veriyorlar ama ucuz. İki sitede güvenli ve ünlü alışveriş sitesi sıkıntı yok. Benim tavsiyem fiyatları uygun olduğu için incehesaptan al derim.

Kesinlikle İncehesap derim hocam. İtopya şikayetleri görmekten gına geldi. Bi konuda arkadaşın bir RAM'ini eksik yollamışlardı gerisini siz düşünün. Tabii bu demek değil ki sizin başınıza da gelecek iyi geri dönüş alanda var ama ben şahsen itopyadan bir şey almayı düşünmüyorum.

İtopyadan monitör aldım dedikleri gün kargoya verdiler. İncehesaptan gaming pc siparişi verdim hâlâ bekliyorum 15 gün içerisinde kargoya veriyorlar ama ucuz. İki sitede güvenli ve ünlü alışveriş sitesi sıkıntı yok. Benim tavsiyem fiyatları uygun olduğu için incehesaptan al derim.
Hangi sistemi sipariş ettin?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı