İncehesap Murat abi GF sistem alınır mı?

Evet o

Onu yazacaktım unutmuşum. R7 7800x3D ve 4070 ikilisi var. Bende i513400F 4060. ort 200 FPS alıyorum CS2 karşı taraf 400 alıyor.

Sende bundan sonuç olarak 4070 4060'dan 200 FPS fazla alıyor mu çıkardın?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sende bundan sonuç olarak 4070 4060'dan 200 FPS fazla alıyor mu çıkardın? Ve bir de burada insanlara öneri yapıyorsun öyle mi? 🤣

Evet hocam. 4060 sistem alınmaz. Alacaksa AM5 DDR5 alsın ileriye yönelik olsun. 4060 pişmanlıktır. Laubali konuşmanın bir mantığı yok. Burası forum. İstediğimi öneririm. Varsa doğrusu söyler yanlışımı düzeltirsin. Anladın? Ayrıca rapor edersin moderatörler gerekli cevapla dönerler. Geçen adam GTA 5'te 300 FPS alıyorum diyordu mesela? O asıl yanıltıcı bilgi. Ben de burada ileriye yönelik bir sistem alsın da kafası rahat olsun hesabındayım. Ayrıca 4060 GTA 6 bile oynatamayacak bundan o kadar eminim ki.

Son düzenleme:
Evet hocam. 4060 sistem alınmaz.

Maksimum bütçesi 18-19 bin lira olan birine de 4060 alınmaz mı diyeceksin? Ayrıca CS2'de alınan FPS'in ekran kartından gelmediğini bile bilmiyorsun. Birinde 7800x3D birinde 13400F var sen diyorsun 4070, 4060'dan 200 FPS fazla alıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet hocam. 4060 sistem alınmaz. Alacaksa AM5 DDR5 alsın ileriye yönelik olsun. 4060 pişmanlıktır. Laubali konuşmanın bir mantığı yok. Burası forum. İstediğimi öneririm. Varsa doğrusu söyler yanlışımı düzeltirsin. Anladın? Ayrıca rapor edersin moderatörler gerekli cevapla dönerler. Geçen adam GTA 5'te 300 FPS alıyorum diyordu mesela? O asıl yanıltıcı bilgi. Ben de burada ileriye yönelik bir sistem alsın da kafası rahat olsun hesabındayım. Ayrıca 4060 GTA 6 bile oynatamayacak bundan o kadar eminim ki.
Dayı çok komiksin 4060 sırf 8 GB diye kötülüyorsunuz 4060 gayet iyi bir kart günümüz tüm oyunlarını rahatlıkla açar 4060 açmazsa GTA'yı vay halimize evi arabayı satıp gta 6 için sistem toplayacağız herhalde.

Maksimum bütçesi 18-19 bin lira olan birine de 4060 alınmaz mı diyeceksin? Ayrıca CS2'de alınan FPS'in ekran kartından gelmediğini bile bilmiyorsun. Birinde 7800x3D birinde 13400F var sen diyorsun 4070, 4060'dan 200 FPS fazla alıyor.

Konu bu değil ki. Ben onun öyle olduğunu biliyordum. 4060 alsa yanına X3D alsa yakışmaz. Ayrıfca o FPS'i yine alamaz. İleriye yönelik sistem babında söylüyorum.

Dayı çok komiksin 4060 sırf 8 GB diye kötülüyorsunuz 4060 gayet iyi bir kart günümüz tüm oyunlarını rahatlıkla açar 4060 açmazsa GTA'yı vay halimize evi arabayı satıp GTA 6 için sistem toplayacağız herhalde.

8 GB diye kötülemiyorum. Bunu ben değil forumlarda ben çok daha bilgili insanlar söylüyor. 4060 8 GB para vereceğime bilgisayar almam gerekirse yine biriktiririm ve ileriye yönelik bir sistem alırım onu söylüyorum.

Dayı çok komiksin 4060 sırf 8 GB diye kötülüyorsunuz 4060 gayet iyi bir kart günümüz tüm oyunlarını rahatlıkla açar 4060 açmazsa GTA'yı vay halimize evi arabayı satıp GTA 6 için sistem toplayacağız herhalde.

4060 sabit 60 FPS ile açacağını düşünmüyorum.

4060 alsa yanına X3D alsa yakışmaz.
Kardeşim bilmiyorsan eyvallah diyip konuyu kapatmak yerine neden uzatıyorsun anlamıyorum. 4060 alan adam zaten X3D işlemci almaz yanına yani bilmiyorum demek bu kadar zor değil ya. Gerçekten insanı bıktırıyorsunuz. İnsanlar bunlara para harcıyor ama inatla bilmediğiniz konularda insanlara öneri yapıyorsunuz.

Sende bundan sonuç olarak 4070 4060'dan 200 FPS fazla alıyor mu çıkardın? Ve bir de burada insanlara öneri yapıyorsun öyle mi? 🤣

Kardeşim bilmiyorsan eyvallah deyip konuyu kapatmak yerine neden uzatıyorsun anlamıyorum. 4060 alan adam zaten X3D işlemci almaz yanına yani bilmiyorum demek bu kadar zor değil ya. Gerçekten insanı bıktırıyorsunuz. İnsanlar bunlara para harcıyor ama inatla bilmediğiniz konularda insanlara öneri yapıyorsunuz.

4060 alan biri zaten o işlemciyi almaz. Evet katılıyorum benim burada anlatmak istediğim şu: 4070 alacak zaten yanına iyi bir işlemci almak zorunda. Darboğaz olmaması için. O yüzden almış iken tam alsın ve ileriye yönelik olsun. DDR4 4060 sistemle DDR5 4070 sistem arasında dağlar kadar fark var. Çoğu oyun ve benchmark testi videolarına gördüm. Kendim test etmedim tabii ki. Bak ben 4060 i513400F 32 GB sisteme sahibim. Ben acele ettim bu sistemi aldım. Ben bu ssistemi aldığımda arkadaşımda da aynı para vardı ve hala sistem almadı çünkü bekliyor biriktiriyor. Şimdi ise 4070 ve R9 sistem almayı düşünüyor. Elimdeki sistemi de satamıyorum öyle bir sorun var. O yüzden biri 4060 sistem toplayacaksa içerisindeki parçalar istediği kadar kaliteli olsun alınmaz diyorum geçiyorum. Çünkü biriktirsin hocam değecek yani aradaki farka çok değecek.

Kardeşim bilmiyorsan eyvallah diyip konuyu kapatmak yerine neden uzatıyorsun anlamıyorum. 4060 alan adam zaten X3D işlemci almaz yanına yani bilmiyorum demek bu kadar zor değil ya. Gerçekten insanı bıktırıyorsunuz. İnsanlar bunlara para harcıyor ama inatla bilmediğiniz konularda insanlara öneri yapıyorsunuz.
Aklınız yok fikriniz var millete salça olmaktan başka yaptığınız birşey yok yemin ediyorum. Adam düzgün düzgün açıklama yapıyor yok sen şöyle yap yok ordan devam bilmemne.
Burası önünüze gelene "komik" yorumlar yapabileceğiniz bir forum değil. Lütfen yaptığınız yorumlara dikkat edin.

Sisteme gelicek olursak alınır bir tarafı yok, her zaman söylüyorum gene de söylicem sistem sıfır ekran kartı 2. el olucak şekilde sistemi toplarsanız rx 6800 xt ryzen 5 7500f li sistemi 32gb ram 1tb renegade li şekilde 29-30 bin bandına alırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı