İncehesap R3 3100 sistemim nasıl?

Alp selim

Femtopat
Selam arkadaşlar. İncehesap sitesinden hazır bir sistemi şu şekilde özelleştirerek almayı planlıyorum.
Ryzen 3 3100 işlemci, ASUS Prime B450M-K anakart, apacer panther 8 GB RAM, ASUS Phoenix 1650S ekran kartı, apacer AS340 SSD, Cougar gemini s Silver kasa ve James Donkey monitör. Bu arada İncehesap hakkında çok olumsuz yorum gördüm bir sıkıntı yaşar mıyım? Sistemin özelleştirilemiş halinin ismi zone 1680.

Selam arkadaşlar. İncehesap sitesinden hazır bir sistemi şu şekilde özelleştirerek almayı planlıyorum.
Ryzen 3 3100 işlemci, ASUS Prime B450M-K anakart, apacer panther 8 GB RAM, ASUS Phoenix 1650S ekran kartı, apacer AS340 SSD, Cougar gemini s Silver kasa ve James Donkey monitör. Bu arada İncehesap hakkında çok olumsuz yorum gördüm bir sıkıntı yaşar mıyım? Sistemin özelleştirilemiş halinin ismi zone 1680.
Sistemi bilmiyorum ama ben gaming gecesinde alisveris yapiyorum. Allaha sukur su ana kadar bir magduriyet yasamadim.

Son düzenleme:
Peki kasa ve PSU nasıldır?

@Caner Uncu @Samotne Ciasteczka hocam sizlerin görüşleri nasıl kasa ve PSU hakkında incehesep sitesinden alacağım için bu kasayı istiyorum.

Öncelikle kasanda 1 tane fan var galiba. Bu yetersiz olacaktir. Ayrıca fotograflarina baktigimda ön tarafı kapali. Bu da hava surkilasyonuna buyuk engel olacaktir. Baska kasa secin derim.
Ben Gamepower Horizon kullaniyorum. Mesh modelide var tercih size kalmis.

Kasa ve PSU fena değil. Sisteme de çok iyi diyemem ama kötü de değil. Bence en önemli sorun ekran kartı modeli. Kart 80 derecelere kadar ısınabiliyor. Alacaksan bunu bilerek al.

Kasaya sonradan fan takmayı planlıyorum. Bu arada LoL tarzı işlemci isteyen ve düşük sistemli oyunları oynayacağım fazla sorun olur mu? @Caner Uncu hocam sizin görüşünüz nedir kasa ve PSU hakkında?
Kasa ve PSU fena değil. Sisteme de çok iyi diyemem ama kötü de değil. Bence en önemli sorun ekran kartı modeli. Kart 80 derecelere kadar ısınabiliyor. Alacaksan bunu bilerek al.
Hocam düşük sistemli oyunlarda sorun yaratır mı?LoL Valorant gibi.

Son düzenleme:
Kasaya sonradan fan takmayı planlıyorum. Bu arada LoL tarzı işlemci isteyen ve düşük sistemli oyunları oynayacağım fazla sorun olur mu? @Caner Uncu hocam sizin görüşünüz nedir kasa ve PSU hakkında?

Hocam düşük sistemli oyunlarda sorun yaratır mı? LoL Valorant gibi.

Pollux 3T-10 | Game Garaj 200TL indirim kodu plX200 monitör dahil 4750TL anakartı 50TL daha koyarak ASUS yapmanızı öneririm

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı