İncehesap Siparişini Verdiğim Ürün Stokta Gözükmüyor

Şöyle söyleyeyim. Bazen stokta gözüküp stokta olmayabiliyor, firmalar siz sipariş verdiğiniz zaman eğer stokta yoksa arayıp söyleyebiliyorlar, bazı firmalar aramayıp ne zaman stoğ'a girerse o zamana kargoya veriyorlar ama çoğu firma arayıp bilgilendiriyor, ama merak ediyorsan arayıp sorabilirsin.

Bunu burada bize sorucağına, ince hesapla iletişime geçip onlardan bilgi almayı denersen net bir cevap alabilirsin.
Yardım etmek istemiyorsan, yorumda bulunmayabilirsin yalandan kendini küçük düşürmene gerek yoktu. Bir de, siparişimin hangi aşamada olduğunu nasıl göreceğim? İncehesap sitesini ilk defa kullandım hiçbir fikrim yok.

Yardım etmek istemiyorsan
Bence verdiğim cevap gayet sana yardımcı olabilicek bir cevaptı. Sana en net doğru cevabı verebilicek kişi İnce Hesap Müşteri Hizmetleri. Burda sana kim evet sorun çıkmaz yada hayır sorun çıkar derse desin sadece kendi düşüncesini söyliyecek. Doğru cevabı burada bulamazsın.
Bir de, siparişimin hangi aşamada olduğunu nasıl göreceğim? İncehesap sitesini ilk defa kullandım hiçbir fikrim yok.
Sitede üstte siparişlerim kısmı var. Kargo takip numarası vs. bütün bilgileri oradan görebilirsiniz.

Son düzenleme:
Sizden sonra alacakları ilgilendirir diye düşünüyorum. İncehesap müşteri hizmetleri çok iyidir hemen cevap verirler, telefonu açarlar. Eğer içinizde kuşku kalıyorsa emin değilseniz arayabilirsiniz.

Belki tek tek sattıkları parçalar haricinde hazır sistemler için ellerinde ayrıca stok bulunduruyorlardır veya önceden ayırmışlardır.

Ürün paketlenme aşamasında diyor tahminimce 2-3 gün içinde kargoya verilecektir. Teşekkürler yardımcı olan herkese.

Son düzenleme:
İncehesap sağolsun klavyeyi yollamamış, kullanamıyorum sistemi.[emoji23] Allahtan Windows kurmuşlar da ekran klavyesi ile idare ediyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı