İncehesap ve pişmanlık

Apacer markası iyidir. Yurtdışında çok kullanılır. Kusura bakmayın ama bence o sizin bilgisizliğiniz. Belki her ürünün fiyatı iyi olmayabilir ancak ufak bir araştırma ve hızla müthiş kar edilebilir. Şuraya aynı gaming gecesinde aldığım ürünlerin fotoğrafını koyuyorum.
Eki Görüntüle 532796
Hocam o kasadan çok istiyordum alamadım.. Bidaki haftaya inşallah güzel bi kasa gelirde alırız PSU'lu

Al işte. Bir tane daha geldi. Çöp kardeşim çöp. Corsair, kingston, gskill vb markalar dururken bana birde yurt dışında çok kullanan var demen komedi resmen. Allah aşkına siz nerde yaşıyorsunuz.
Çöp olduğunu neye dayanarak söylüyorsunuz? Sadece ben demiyorum iyi diye. Kullanan kişiler memnun. Yabancı forumlarda gezip görebilirsiniz. Apacer, Hynix gibi OEM sistemlerde bile kullanılıyor.
Ülkemizde yaygın olmaması o markayı kötü yapmaz.

Al işte. Bir tane daha geldi. Çöp kardeşim çöp. Corsair, kingston, gskill vb markalar dururken bana birde yurt dışında çok kullanan var demen komedi resmen. Allah aşkına siz nerde yaşıyorsunuz.
Hocam iyi veya kötü marka hakkında bir bilgim yok fakat ''çöp'' tabirini kullandığınız için yazdığınız eleştiriyi kaale alamıyorum. İyi veya kötü demenizi anlarımda çöp nedir ya. Ortada bi emek var bir ürün var genelde sıkıntı çıkarır veya çıkarmaz o tabir çok yanlış
Arkadaşlar ben haksız olsaydım inanın buraya teşekkür konusu veya tavsiye konusu açardım. Bu kadar insan olumsuz yorum yapıyorsa bir bildikleri vardır inanın buna. Sizin aldığınız mallar ucuz evet. Ama bu da pazarlama stratejisi işte. İlgisini çek, olta at yakala. Hazır alıyorsun işlemci durma kalitesiz RAM'de al demişler işte. Ben sadece gördüğümü paylaşıyorum.
Şu ana kadar ayıplı ürünlerin hepsinin parasını söke söke geri aldım ( iade almayan firmalar için). Tüketici hakem heyetine başvurunca halloluyor her şey. Uğraşmaktan asla da çekinmem zevk alırım. O yüzden indirimden bozuk ürün alıp kazıklandım diyenler uğraşmak istemediğinden öyle diyorlar

Foruma az önce giriş yaptım. Apacher firmasını bilirim ama köken veya kuruluş tarihi olarak pek araştırmadım (Köklü firma olduğu kanısındayım).

Bellek bazında, zarlara göre konuşabiliriz ama standartın altına olacağını kimse söyleyemez (Ne konuda kötü veya iyi detaylıca konuşmak gerek).
Sonradan gördüğünüz veya birden piyasada fırlayan firmalar, çok köklü firmalardır. (Sebep olarak yurtdışında ün yapmış, TR'ye yeni girmiş diyebiliriz. Fikrim bu yönde. Örnekler: TeamGroup, Geil, Apacher, ASrock, Mushkin, Patriot VB. köklü firmalardır).

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı