zettacyx rev2.0
Hectopat
Ben Opera kullanıyorum. Laptopun ekran kartı entegresinde donanımsal sorun olduğu halde kasmıyor. İşlemcisi de eski.
Bunu nasıl açabilirim?Kısacası ekran kartını veya işlemciyi kullanarak tarayıcıyı daha hızlı ve akıcı hale getirme işlemidir. Sadece tarayıcıya özgü bir şey değildir.
Opera da Chrome altyapısını kullanıyor.Ben Opera kullanıyorum. Laptopun ekran kartı entegresinde donanımsal sorun olduğu halde kasmıyor. İşlemcisi de eski.
R5 1600 ile bir siteyi açarken kasmasa gerek.Arkadaşlar Chorme'de sıkıntısız çalışıyor. Diğer tarayıcılarda da sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Sisteminiz düşükse ondan olabilir.
Bunu nasıl açabilirim?
Evet. Ama R5 1600'ün kasması ilginç Laptoptaki işlemci A8 3530 MX.Opera da Chrome altyapısını kullanıyor.
R5 1600 ile bir siteyi açarken kasmasa gerek.
Firefox'ta site düzgün çalışmıyor, Chrome'da sorun yok.
Alınabilir ama RGB tamamen kapatma özelliği yoksa almanı tavsiye etmem. Oyun oynarken rahatsız ediyor, gece PC açık bıraktığında rahatsız ediyor.Şu ekran kartı ile RAM'i bir çekeyim, dünyalar benim olacak.
Arkadaşlar şu Corsair Carbide Spec 05 Alınır mı? Spec Delta RGB kadar iyi gözükmedi gözüme.
Siteden kaynaklı bir sorun var, Firefox'ta acayip bir takılmaya sebep oluyor. Chrome ve chrome tabanlı tarayıcılarda sorunsuz çalışıyor.Evet. Ama R5 1600'ün kasması ilginç Laptoptaki işlemci A8 3530 MX.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.