İncehesap'ta Dev İndirim V2

Sitelerinde harbiden bir problem var büyük ihtimalle.

Sapphire Nitro+ RX 590 8G G5 SE 8GB GDDR5 256Bit DX12 Gaming Ekran Kartı 11289-01-20G
ekran kartı nasıl incehesaptaki alınır mı acaba.
Alınabilir, fiyat cidden güzelse al.

Şu ekran kartı ile RAM'i bir çekeyim, dünyalar benim olacak.
Arkadaşlar şu Corsair Carbide Spec 05 Alınır mı? Spec Delta RGB kadar iyi gözükmedi gözüme.
Hocam sadece bir tane ürün alabiliyorsunuz diye biliyorum. Tamam yanlış biliyormuşum. Aynı üründen 2 tane alamıyormuşuz.

İndirim olacağını sanmıyorum. Corsair Ramı indirimsiz 400 Tl olarak gösterip. İndirimli 243.56 kuruş göstermişler. Fiyasko olduğunu düşünüyorum umarım beni yanıltırlar.

İlgimi çeken ürünleri eke bırakacağım bakalım şu an aktif olan indirimden farkı olacak mı :) Screenshot_31.png Screenshot_32.png Screenshot_33.png Screenshot_34.png Screenshot_35.png Screenshot_36.png Screenshot_37.png Screenshot_38.png Screenshot_39.png

Arkadaşlar gidip ucuz diye James Donkey SSD'yi almayın. James Donkey markası çok kaliteli ürünler vermiyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı