[İnceleme] Gametech Freezer HD3.0

Bir sorum daha var ben halen dB olarak çok yüksek ses alıyorum. Maalesef hep 2200 rpm dönüyor.

msi mobo var normal bu fanlar kaç rpm de dönmesi lazım. Normalde 600-1000 gibi mi çözemedim gitti.

Konuyu hortlatmak gibi olacak ama işlemciye aşırı fazla baskı yaptığıyla ilgili yorumlar okudum, bu konudaki izlenimleriniz nedir? Montaj sırasında farkettiniz mi böyle bir şey? Tek alüminyum blok, iki fanlı olanını almayı düşünüyorum ama tamamen aynısı sayılır zaten. Çok fazla alıp kullanan insan görmüyorum, bu yüzden buraya yazmak istedim.

işlemciye aşırı fazla baskı yaptığıyla ilgili yorumlar okudum, bu konudaki izlenimleriniz nedir?

AM4 için evet, ancak neredeyse her kule tipi soğutucu o baskıya sahip. Takma işi 2-3 tüyo ile basit, kullandığım süre zarfında baskıdan ötürü bir sorun yaşamadım. Ki çok baskı yapmıyor, olması gerektiği gibi.

Tek alüminyum blok, iki fanlı olanını almayı düşünüyorum

Ne kadara alacaksın?

89 TL'ye satılıyor Amazon'da. Bana bu kur'da uygun geldi. Yanıtladığınız için teşekkürler. I5 8400 ile kullanmayı planlıyordum.

Son düzenleme:
İyi günler usta bende bu sogutucudan alacağım da anakartım gigabayt b450m s2h ramler patroit viper 3200 montajda sıkıntı olur mu? ona gore alacagım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…