[İnceleme] Razer DeathAdder V2

Dostum ellerine sağlık çok güzel bir inceleme olmuş.
Ben yakın zaman içerisinde ürünü sipariş ettim elime ulaştı ve ilk deneyimlerim aynı inceleme de bahsettiğin gibi fakat kullanırken bir şey fark ettim fareyi yanlardan sıkınca sağ tarafı (her iki tarafta da var ama sağ daha baskın gibi geldi) hafiften oynuyormuş, esniyormuş gibi bir hissiyat veriyor. Acaba bu seninkinde de böyle mi yoksa benimkinde mi bir sorun var?

@Precth Ben öyle bir hissiyata kapılmadım, siz söyleyince denedim şu an bir problem yok. Tırtıklı yüzey öyle hissettiriyor olabilir veya gelen ürün kaynaklı bir problem olabilir.

Hocam siz de uygulamada macro sekmesini bulamıyor musunuz? Ben de kalkmış macro sekmesi.

İyi günler bende de bu mouse var daha elime ulaşalı birkaç gün oldu fakat şöyle bir sıkıntısını fark ettim tek bende mi var merak ettim açıkçası. Mouse'un scroll tuşunu geriye doğru hareket ettirdiğimde gayet normal bir ses çıkarken ileriye doğru hareket ettirdiğimde belli bir yerden sonra hışırtı sesi geliyor, sanki bir parçası tam oturmamış yerine de bir yere sürtüyor gibi. Biraz daha ileriye hareket ettirmeye devam ettiğimde geçiyor sonra aynı yerine gelince sanırım, yine o ses geliyor. Sanki eski kalitesiz frisby mouse'umla aynı sesi çıkarıyor. Birde sağ alt tarafında serçe parmağımla hafif sıktırdığımda gıcırdama sesi gibi bir ses geliyor özellikle ilk tuttuğumda. Bu konu hakkında kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…