[İnceleme] Razer DeathAdder V2

@Dt.MK Tekerlekte sorun yok fakat gıcırtı sesi bende de var. Razer Destek ile iletişime geçtim, değiştirebiliriz dediler. Şu an için farem olmadığı için sonra diye dönüş yaptım.

Benim de tekerlekte sorun yok sadece dediğim gibi ses sorunu var. Ben itopya üzerinden almıştım mail attım. Siz nereden almıştınız? Sorunu tam olarak nereye bildirdiniz? Ben de sizin dediklerinizi yapıp ürün değişimini kabul etmelerini istiyorum bir süre bekleyebilirim sorun değil benim için.

İngilizce mi iletişime geçeceğim? İtopya ya da ürünün içinden çıkan garanti belgesinde yazan arena.com ile iletişime geçsem değişim yapmazlar mı?

İngilizce konuşmanız gerekiyor. Arena ile iletişime geçerseniz bilmiyorum ne olur. Ben direkt üretici firma ile iletişime geçmeyi tercih ediyorum bu konularda.

Hocam sorun mu bilmiyorum ama bahsettiğiniz sağ serçe parmakla baskı uyguladığınızda oluşan hissi ben de yaşıyorum. Ben şahsen belirli bir süre kullanımdan sonra alıştım. Tekerlek için bende de aynı ses çıkıyor.

Sanırım bu modelin hepsinde malzeme kalitesi olarak bir sıkıntı var. Razer gibi bir markanın yıllardır güncelleyerek çıkardığı bu ürününde böyle bir sorun beklemezdim. Hadi tekerlekteki sese alıştım diyelim ama mouse'u her elime aldığımda, hareket ettirdiğimde gelen gıcırtı sesi sanki kalitesiz bir şey kullanıyormuş hissiyatı veriyor. Önceki mouse'um Rival 3 daha tok hissettiriyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…