[İnceleme] Razer DeathAdder V2

Hocam sol tık çok hassas ama örneğin valorant oynuyorum eksi mouseu ma göre mermiler inanılmaz dağınık gidiyor. Bir de sol tıkta gıcıltı sesi mevcut. Siz de durum nasıl?

Hocam sol tık çok hassas ama örneğin valorant oynuyorum eksi mouseu ma göre mermiler inanılmaz dağınık gidiyor. Bir de sol tıkta gıcıltı sesi mevcut. Siz de durum nasıl?
İps değeri yüksek olmasıyla alakalı olabilir mi acaba? Çok hassastır belki böyle bir mantık yürüttüm. Monitör çözünürlüğünüz ne acaba?

İps değeri yüksek olmasıyla alakalı olabilir mi acaba? Çok hassastır belki böyle bir mantık yürüttüm. Monitör çözünürlüğünüz ne acaba?
1920x1080p 144hz oynuyorum. Şöyle söyleyiyim bundan önce hyperx pulse fire fps pro almıştım ergonomisini beğenmediğim için iade ettim. Onda da pixart 3389 sensör vardı. Aimim gayet iyidi böyle bir problem yaşamamıştım. Olabilir belki bilemiyorum iade etsem mi kullanmaya devam mı etsem karar veremedim. Zamanla alışılır mı acaba?

Alışma süreci geçtikten sonra düzelir belki de aiminiz. Çünkü gerçekten güzel bir mouse aim sıkıntısı yaşatacağını çok düşünmüyorum. Hyperx PulseFire FPS Pro ile DeathAdder V2 şekil olarak birbirine çok benzeyen mouse'lar aslında ergonomisini beğenmeyip yine aynı mouse'u almış gibi olmuş.

Hocam aslında şöyle hyperx'in sol sağ tikleri daha uzun ve biraz yüksek bir mouse ve yanlardaki kauçuklarınla rahat edemedim ve biraz daha ağır bir mouse. O zaman biraz daha kullanıyım hocam. Skatezleri ve sensörü gerçekten çok iyi optik switchleri olduğu için büyük olasılıkla böyle oluyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…