[İnceleme] Razer DeathAdder V2

Deathadder v2 kullanıyorum fakat Synapse 3 programını kurduğumda mouse ara sıra saçmalıyor. Orta tekerlek tuşu çalışmıyor, bilgisayar kilitlenip kalıyor kendi kendine sağa sola tıklıyor. Böyle bir durumla karşılaşan var mı? Synapse 3'ü kaldırdığımda herhangi bir problem yaşamıyorum.

@ata9944 Yazılım üzerinden sıfırlamayı deneyin.
Denedim maalesef bir düzelme olmadı. Programı kaldırıp kurdum v.s değişen birşey yok. Synapse 3'ü kaldırdım düz kullanıyorum. Driver açık olduğunda bilgisayarda pencereler donmaya başlıyor, mouse kendi kendine tıklıyor felan ilginç bir durum. Bu şekilde kullanmaya devam edeceğim

@ata9944 Başka bir sistemde deneme şansınız var ise deneyin, aynı sorun orada da devam ederse Razer ile iletişime geçin, geçmez ise sistemsel bir problem var demektir.

Hayalimdeki mouse

Bir aksilik çıkmazsa hayalim gerçek olacak

V2 daha iyi.
V2 daha iyi evet ama sorunları var diyorlar. Serçe parmakla baskı uygulayınca ses çıkıyormuş ki bir başlık altında çok fazla kişide gördüm aynı soruyu. Bazıları da 450 IPS üstü gereksiz, flick'i zorlaştırır diyorlar.

Fazla IPS’e sorun olur diyeni ilk defa duydum.

Ben de yakın zamanda alacağım. Şikayetçi olanlara pek rastladım. O ses sorununu yaşayan da pek kişi görmedim. Yine de işinizi garantiye almak istiyorsanız iade etmesi kolay bir yerden alıp denedikten sonra karar verebilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…