[İnceleme] Razer DeathAdder V2

İndirim beklerseniz alınabilir 2-3 ay önce İtopya'dan 370TL aldım.

Kullanımın 8. ayda bu şekilde sol kısımda bir ezilme meydana geldi. Teknik olarak çok iyi bir fare fakat malzeme kalitesi ilk gün gösterdiği gibi değilmiş. Kullandıktan sonra benzer sorunlar yaşayabilirsiniz, bu ürün alırken artık bu bir düşünün derim ve bu ürünü önermeyi bırakıyorum.

Son düzenleme:
Sol tık sizde de yumuşak mı?

Ben 1 aydır kullanıyorum, hatta 2 diyebiliriz. Baskı oluşturdunuz mu o tarafa, çok fazla ezilecek hissiyatı vermiyor bana.

@Aligatör Bu yüzden zaten yorumumu değiştirdim ve önermeyeceğim dedim. Öyle gözüküyor fakat sonra SS farelerdeki gibi ezilme sorununun olabileceğini görebiliyorum, artık. Fareyi kontrol edebilmem için fareyi tutmam gerekiyor, doğal olarak yerine göre fazla sıkı tutmuş olabilirim, sonuçta bu fareyi bu seviyede oyunculuk için üretiyorlar.

Aral Game ile iletişime geçtim, duruma göre bakacağım yoksa servise yollayacağım. Daha önce bir tur servise gidip sıfırıyla değişim yapışmıştı.

Umarım değiştirirler hocam, sinir bozucu bir durum.

İlginç bir durum. 6 senedir DeathAdder Chroma kullanıyorum ve böyle bir sorun hala yaşanmadı. DeathAdder V2'deki silikon mu kalitesiz anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…