[İnceleme] Razer DeathAdder V2

Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle konuyu açan arkadaşa teşekkürler, bende bir kaç şey söylemek istiyorum.

İki senedir Deathadder Elite kullanıyordum şunu söylemek istiyorum, (Deathadder V2 içinde aklınızda bir şeyler oluşturması açısından)

Ergonomisi çok iyi yanlardan kavramak için silikonlar mevcut güzel fakat 2 sene olmadan silikonlardan biri yerinden çıktı sanırım bir çok kişi bunu yaşadıki Deathadder v2 de tamamen farklı yapıya geçmişler fakat yine bu konuda şikayetler olmuş.

Sade yan silondan kavramak bana yeterli his vermiyordu fare kontrolü için a bir baktım Razer, Deathadder elite için kavrama bandı çıkarmış Razer, satın aldım uyguladım, Deathadder V2 de durum nasıl bilmiyorum

Tıklama hissiyatı çok yumuşak geldi bana ve sol tık tuşu bozuldu bazen algılamıyordu servise gönderdim ücretli tamir için bakalım ne olcak bu satırı sonradan editlemeyi düşünüyorum.

mouse un kablosu yok denecek kadar hafif ve her şekle giriyor bir çok mouse kullamdım böyle bir şey görmedim kablosuz gibi adeta

Sensör, skatez, genel malzeme kalitesi açısından çok çok kaliteli geldi bana.

İtopyada 23.03.2022 itibari 250 TL. Kaptım hemen

İtopyada 23.03.2022 itibari 250 TL. Kaptım hemen
Bende aldım bir tane İtopya dışında en ucuz 580 tl felan fiyatı vardı, İtopya dan ödeme yaparken hata verdi (başarılı ödeme yaptım kredi kartından) müşteri hizmetleriyle iletişime geçin diye, aradım müşteri hizmetlerini sitemizde sıkıntı vardı felan fülan dediler, tüm tersliklerde beni buluyor.

Baya uğraştım bende. Dün rekor yoğunluk olmus sitede

Aldığıma pişman oldum. Bu kadar sorunlu bi' mouse görmedim ben. Sıfır gelen üründe buton 5de titreşim, scrollda ise gıcırtı vardı. Arena Bilgisayar sağolsun sıfır kutuyla değiştirdi de bu sefer onda da DPI tuşunda yay sesi gibi ses var. Başta sorun yaşarsanız biz destek olacağız diyen Razer'a yazdım şimdi. Yok kargo vergi ödeyip onlara bir arkadaşımla yollayacakmışım falan...

Alırken bu sorunları göz önünde bulundurun. Kronik sorunlu bu mouse.

Benimde 3 Deathadder ım oldu ikisi arızalandı biri değişti sıfırıyla diğeri garanti süresini dışında olduğundan elimde kadlı, Deathadder V2 de sorun yok beğenerek kullanıyorum.

Logitech MX518 mouse da vardı bende dpi aşşağı tuşu bozulduydu iade aldılar.

Logitech te bile karşılaşınca böyle şeyler dedim artık bu tarz arızalar normal galiba :s

Beyler mousu biraz sıkınca gıcırdama sesi geliyor. Daha 2 haftalik. Sizdede böylemi acaba

Beyler mousu biraz sıkınca gıcırdama sesi geliyor. Daha 2 haftalik. Sizdede böylemi acaba?
Bakın işte bir sorun yaşayan kullanıcı daha. Garanti belgesinde yazan servise gönderin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…