İnek öğrenci nedir?

Sessiz falan değiller. Cırlaklar, kedi gibi cırlıyorlar cevabı vermek için. "Hocom hocom bon yoptom hocom" tarzı cümleler kullanabiliyorlar.

Hoca soru sormadığında dedim yoksa genellikle 3-4 bilemedin 5 kişi çıkar 1 sınıfta hepsi cevap vermek için ben yaptım hocam hocam sınıfta ders yapacak iştah bırakmazlar adamda.
 
Çok çalışan öğrenci tipidir. Normal zamanda dalga geçilir sınav zamanı yanından ayrılmazlar. Her ne kadar inek olsa da kendinin kullanıldığını anlamayacak kadar mal değildir. Bilerek yanlış kopya verir. İnek öğrenci olmayı tavsiye etmiyorum her şeyi düzenli yaparsak sıkıntı olmaz.
 
Ders çalışmaya odaklı, sınavlarından her zaman ortalamadan dahada yüksek bir puan alan, davranışları ve kişiliği ile çoğu öğrencinin siniri bozulduğu kişiliğe veya kişiye verilen bir isimdir.

İnek öğrencilere her ne kadarda dalga geçilsede, ileride başarılı olacak tiplerden nadiren bazıları olabiliyor. Bazılarının hayattaki tek amacı ders çalışmak olduğu için belirli yaş ilerlemelerinden sonra işlerde sıkıntı yaşayabiliyorlar.
 
Ben çoğu sınavdan 100 alırdım ama inek öğrenci değildim cevap vermek için kendini parçalayan hocam hocam laf söz verdirmeyen tipler bence onlar.

Evet. Benim de ortalamalarım 94-95 olurdu ama öyle laflar yemezdim. Bu adamlar öyle çok bağlı ki gerçek hayattan kopmuş, derse kendini vermiş tipler ama bence durumları üzücü.
 
İnek öğrenci yüksek ihtimalle ileride iyi bir iş sahibi olup yüksek ücretlerde maaş alıp, sınıfının en popüler çocukları olan arka sırada oturanların randevu alıp kapısını tıklayarak yanına gelebileceği öğrencidir.
 

Geri
Yukarı