İnfinity War Nasıl Çıkacak?

Tuğrulgm

Hectopat
Daha fazla  
Marvel neredeyse bu film için 10 yılını verdi. Ben çok umutluyum bu film için. Black Panther filmi gayet iyiydi. Marvel sinematik evrenindeki çoğu karakter de burda olacak. Peki sizin görüşleriniz neler?

Marvel filmlerini hiç beğenmezdim. Fakat artık beğeniyorum. Son birkaç senedir çok başarılı filmler çıkarıyorlar. Black Phanter'i izledim ve gerçekten çok başarılıydı. Hikaye, efektler vs. Hele o nehirdeki sahneler... (y)

Infinity War filmi sanırım bayağı ilgi görecek. Yenilmezler serisi, Karadeniz fıkrası gibi: Bir İngiliz, bir Fransız, bir Japon, bir de Türk... :D

Diğer karakterlerin neredeyse hepsini gördük çeşitli filmlerde. Gerek solo filmlerde, gerek kadrolu-takımlı filmlerde. Ben en çok Thanos'u merak ediyorum. Görünüşü bana biraz tuhaf geldi ama umarım güçlerini ve karakterini doğru bir şekilde perdeye yansıtırlar. Gitmeyi düşündüğüm filmler arasında zaten. 27 Nisan gününü sabır ile bekliyorum. Bu yıl sinema ayrı bir güzel.

@Megalaxy senin görüşün nedir bu film için?

Sana yemin ediyorum sıkkın sıkkın bakınırken fark ettim etiketlediğini. Bu film hakkında uykularım kaçıyor, yatakta kanepede, koltukta tepiniyorum, sayfalara mesaj gönderiyorum, senaryoyu tahmin etmeye çalışıyorum. Daha neler neler...

Bu film Marvel evreni için bir çağ atlaması olacak, çünkü karakterin gücü gerçekten çok fazla. Güç taşını sadece yere değdirmen bile gezegeni yok ediyor. Thanos gibi bir karakter 6'sına birden sahip olursa ne olacak sence? Çizgi romanda sadece parmağını şıklatarak evrenin yarısını yok etti, taşlar olmadan önce kendisini Ölüme kanıtlamak için kendi ırkını yok etti. Ve durdurmak için evrenin neredeyse en büyük savaşı verildi. Çünkü süper kahramanlar için bir tehdit olamaz. Ben taşların yaratıcısına ya da Stan Lee'ye güveniyorum. Dr.Strange filminde anılmıştı, The Living Tribunal. Yönetmenler sadece ilk 5 dakikada neden Thanos'un en ''kötü'' düşman olduğunu anlayacağımızı söyledi. Bence bunun nedeni Asgard ırkını tamamen yok etmesi. En son gemidelerdi ve fragmanda görmüştük ne olduğunu. Gemiye gelmeden önce, Thanos'un bir kaç taşa sahip olacağını düşünüyorum. İncelemede Vision'ın pusuya düştüğü de belli idi zaten. Ve bence Thanos dünyaya karşı kişisel bir öfkesi var. İlk Yenilmezler filminin son sahnesinde, ''oraya saldırmak intihar olur demişti adamlarından birisi, oda kıs kıs gülmüştü. Kendini sınamak için hiç acımadan yok edecektir bence dünyayı, zaten sızdırılmış fragmanda Ay'ı fırlattığını görmüştük. Ki bu bile hiç neredeyse. Umarım bu filmi harcamazlar, Iron Man falan hikaye bunun karşısında, kozmik bir karakter gelip kurtarmalı. Ama ben bu filmde kahramanların kazanmasını istemiyorum açıkçası. Çünkü çok saçma olacaktır.

''Thanos bize neden şuana kadar ki en büyük ve en kötü düşman olduğunu gösterecek...''

Kevin Fiege

Alt tarafı film ya, bu kadar kasma kanka. Ama insan sabredemiyor işte. Ben de Lara Croft'u sabırsızlıkla bekliyorum. O hatun beni benden alıyor. Alicia değil, Lara'yı kastediyorum. 16 Mart tarihinde 3 tane filme (Tomb Raider, Kaybedenler Kulübü Yolda ve Öldürme Arzusu) gideceğim zaten, gözler bayram edecek. :D Belki üç film için de yorum konusu açarım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alın size Thanos. :D Adam çizgi roman kültüründe en güçlü karakter. En kötü karakter olduğunu da göreceğiz. Çizgi roman satın alacağım bu gidişle. Hatta önceliğim bu seri olabilir. :)

Film bir vizyona girsin senin konunu bekliyorum dostum.

Kanka filmde dile kolay 8 yıldır bekliyorum yani :D. Ben Tomb Raider'ı tamamen unutmuştum, canlandıran oyuncu hiç hoşuma gitmese de filmin tonu yüzünden merak ediyorum, birebir uyarlanmış bakalım yaşadıkları zorluk ve acıları bize verebilecek mi.

O Thanos o Thanos değil. Böyle savaş mı olur :D? Sonda da robot gelip taşları emiyor, filmde Ultron dirilip böyle yenerlerse 8 yılın patlamasını yaşarım salonda :D.

Teşekkür ederim eğer erken davranmazlarsa ben açmayı düşünüyorum, etiketlerim açtığım zaman :D.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı