İngilizce çalışmaya nereden başlanır?

mertcan6789

Hectopat
Katılım
11 Temmuz 2021
Mesajlar
1.164
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba ben 8 sınıf öğrenciyim. İngilizce anlamak, yapabilmek istiyorum. Arkadaş İngilizceden 15 aldım diğeri de 40. iki İngilizce sınavı olduk. Ne yapmalıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben 8 sınıf öğrenciyim. İngilizce anlamak, yapabilmek istiyorum. Arkadaş ingilizceden 15 aldım diğeri de 40. iki İngilizce sınavı olduk. Ne yapmalıyım?

Dersi daha dikkatli dinle. YouTube'da İngilizce kursları olması lazım onlara katıl. Udemy'de ki kurslarada katılabilirsin.
 
Bu siteyi deneyebilirsin ayrıca Memu ile Cake gibi İngilizce uygulamalarını da deneyebilirsin.
Tonguç taktiği de uygulayabilirsin. Kağıdı al, önüne İngilizcesini, arkasına da küçücük Türkçesini yaz ve sık sık bu kağıtlara bak. Kelimeleri böyle ezberleyebilirsin.
 
İngilizce öğretmeninle konuş sana yardımcı olur. Ayrıca yaşadığın yerde kurslar varsa onlarada katılabilirsin. İstanbul'da ismek var mesela. Ve bu kurslar ücretsiz.

İngilizce öğretmeniyle konuşmak mı? Saçmalama günaydın diyorum bir şey demiyor derside kendisi işliyor diyebilirim hiçbir şey anlamıyorum 15 ne ilk defa bu kadar düşük notum var.
 
İngilizce öğretmeniyle konuşmak mı? Saçmalama günaydın diyorum bir şey demiyor derside kendisi işliyor diyebilirim hiçbir şey anlamıyorum 15 ne ilk defa bu kadar düşük notum var.

Sen bir daha konuş konuşmaktan zarar gelmez. Seni terslerse ailene söyle durumu anlat. Onlar okula gelip gerekli kişiler ile konuşur zaten. Ve bunun Cimer'e kadar yolu var.
 
Duolingo epey güzel öğretiyor. Oradan kelime hazneni geliştirebilir, cümle yapısını kavrayıp kendi basit cümlelerini kurabilmeye başlayabilirsin. Şahsen bana pek yardımı olmadı ama a1'ler veya altı için çok şeyi değiştirebileceğine inanıyorum. Kurs almadan en kolay öğrenme yolu bu. He bir de sayısal sınıfından arkadaşım Deep webdeki insanların yazılarını okuyarak İngilizcesini şu anki seviyesine getirdiğini söylemişti ki bunu deneyen ve başarıya ulaşan başka kişiler de biliyorum Discord'da.
Ya da istediğin şey az efor harcayarak İngilizce sınavlarından yüksek almak ise ünite kelimelerini ezberlemen gerek. Ki ben 2 yılda İngilizce sınavlarının nasıl olduğunu unuttuğum için 70 üzerinden hesaplanan sınavdan 58 aldım.
 

Geri
Yukarı