İngilizce hocası bana kötü davranıyor

uchiha249

Centipat
Yer
Elazığ
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel İ5 13th gen
16 GB DDR4
RTX 2050
Meslek
Öğrenci
İngilizce hocası 1 yıldır bizim sınıfa giriyor ve daha benim adımı bile bilmiyor. İlk geldiğinden beridir bana söz hakkı belki de 1 yılda 5 kere vermiştir ciddiyim. Beni kaldırmıyor sınavlardan 90 ve 100 aldım ama beni umursamıyor . Sorulara kaldırmıyor bu da beni sıkıyor iyice. Dersten soğuyorum.

Son düzenleme:
Melek gibiymiş maşallah sen bizim ingilizceciyi görcektin. Yapacak bir şey yok dostum takma boş ver İngilizce hocasının kendi hayatına ne katkısı olmuş ki sana bir katkısı olsun.

Ne yapalim? Ne yapabilirsiniz? Bos konu. YHapilacak bir sey yok. O sekilde bitireceksin. Hayat gulluk gulistanlik mi sanmistiniz yoksa? Sadece Ingilizce Hocasi kotu davraniyorsa sukredin bence.

Hayir yani kotu davranmaktan kastin da senin adini bilmiyor olusu mu? Bu yeni nesil de pek citkirildim.

Ne yapalim? Ne yapabilirsiniz? Bos konu. YHapilacak bir sey yok. O sekilde bitireceksin. Hayat gulluk gulistanlik mi sanmistiniz yoksa? Sadece Ingilizce Hocasi kotu davraniyorsa sukredin bence.

Hayir yani kotu davranmaktan kastin da senin adini bilmiyor olusu mu? Bu yeni nesil de pek citkirildim.
Tavsiye istedim boş boş bana nasıl davrandığını anlatmak değil.

İngilizce hocası 1 yıldır bizim sınıfa giriyor ve daha benim adımı bile bilmiyor. İlk geldiğinden beridir bana söz hakkı belki de 1 yılda 5 kere vermiştir ciddiyim. Beni kaldırmıyor sınavlardan 90 ve 100 aldım ama beni umursamıyor. Sorulara kaldırmıyor bu da beni sıkıyor iyice. Dersten soğuyorum.

Oturcan dersi dinlicen.

Tavsiye istedim boş boş bana nasıl davrandığını anlatmak değil.

Hmm? O zaman hocanin beynine girip onun fikirlerini degistirecek bir seyler yapmalisin. Inception filmini izle. Sonra oradaki teknolojiden falan esinlerek bir seyler yapmaya calis. Tabii bu yillarini alir. Ayrica asiri fazla calisarak bilim insani falan olman lazim once.

Yani Ingilzice ogretmeni adini bilmiyorsa nasil bir tavsiye verelim ki? Isim karti falan al tak.

Hmm? O zaman hocanin beynine girip onun fikirlerini degistirecek bir seyler yapmalisin. Inception filmini izle. Sonra oradaki teknolojiden falan esinlerek bir seyler yapmaya calis. Tabii bu yillarini alir. Ayrica asiri fazla calisarak bilim insani falan olman lazim once.

Yani Ingilzice ogretmeni adini bilmiyorsa nasil bir tavsiye verelim ki? Isim karti falan al tak.
Hocam dalga geçecekseniz bir şey yazmayın lütfen.

İngilizce hocası 1 yıldır bizim sınıfa giriyor ve daha benim adımı bile bilmiyor. İlk geldiğinden beridir bana söz hakkı belki de 1 yılda 5 kere vermiştir ciddiyim. Beni kaldırmıyor sınavlardan 90 ve 100 aldım ama beni umursamıyor . Sorulara kaldırmıyor bu da beni sıkıyor iyice. Dersten soğuyorum.
Gerekirse ingilizce öğretmenine soru sor öğren yakınlık göster?Bayan mı erkek mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı