Öyle bir site yok ama şöyle bir yol izlersen halledersin. Öncelikle işgüzar modlar silmeden bu yorumu kaydet bir yere. Kay6et dememin sebebi şu. Bir arkadaş "Türk animedeki Naruto çok kalitesiz, daha iyi kaliteyle nasıl izleyebilirim?" diye sordu. Sana dediğimin aynısını dedim, bir iki sorusu oldu, onlürı cevapladım. Sonra bir baktım konu silinmiş. Yapacağın şu; nyaa sitesinden Naruto: Shippuden Dual diye arat. İlk 151 bölümü jysze yazandan, kalan kısmı yani season 8der itibaren anime timedan çek. İlk 151 bölümü jysze çet dememin nedeni anime time da bu kısım sündürülmüş. Rahatsız etmezse direkt anime time çek. İlk Naruto'yu ve filmleri anime time çekebilirsin. Alt yazıyı da netten bulur inririrsin, tamamdır. Player olaraksa mpvnet kullan.
Hocam jysze olanın sadece ilk 151 bölümünü çekeceksiniz, gerisi yani season 8den itibaren anime time çekeceksiniz. Bu şekil 300 gb civarı tutuyor.950GB diyor doğru mu?
Hocam jysze olanın sadece ilk 151 bölümünü çekeceksiniz, gerisi yani season 8'den itibaren anime time çekeceksiniz. Bu şekil 300 GB civarı tutuyor.
Sağdaki soldaki siyah kısımlar kırpılmış şekilde mi diyorsun, asla önermem. Shippudeni değil ama ilk narutoyu dediğin şekil gördüm. İnan berbat duruyo.Peki 1080p tam ekran izleyebileceğim yer var mı yabancıların izledikleri hep tam ekran editlerdeki gibi kaliteli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.