İngilizce'ye odaklanamıyorum

Sorunum şu diyelim uykulu iken bana birisi türkçe bir şey dedi, ben bunu anlarım ama uykuluyken veya kafam dağınık iken İngilizce bir şey deseler anlayamıyorum illa kafamı verip ne dediğine bayağı bir odaklanmam gerekiyor ve buna da üşeniyorum. Ve konuşurken de mikrofonum kötü olduğu için ve İngilizce çok iyi konuşamadım için de sanki yanlış demişim veya acaba anladı mı merakına giriyorum.

Pratik yapa yapa düzelecek sorunlar gibi geldi bana. Sonuçta Türkçeyi İngilizceden çok daha uzun süredir kullanıyorsunuz. Üstüne biraz daha giderseniz böyle bir sorununuz kalmayacaktır.

Normal bir sorun bu okullarımızda adam akıllı konuşma dersi yapılmadığı için konuşmakta çok büyük sıkıntılar çekiyoruz. Özel kurslar gayet güzel eğitim veriyor 3 sene gittim en azından takılmadan etmeden kohnuşabiliyordum a1-2 seviyesinde. Sonra hiçbir şekilde konuşmadı konuşmadım çünkü ve unuttum. Konuşamazken kağıt üzerinde verilen tüm soruları cevaplayabilirim B2 seviyesine kadar. Takılmayın illaki anlar onlar. Sadece üzerine gitmeniz gerek yabancı arkadaş edinin oyunlardan vs isterseniz bir İngilizce kursuna yazılıp konuşmanızı geliştirebilirsiniz.
1000. mesajımı burada atmışım.

All everything start with love. You do focus the english daily practice. Şu anda bu cümlemde hiç bir eğitimim olmamasına rağmen yardım almadan size doğaçladım cevabı. Gününüzü severek ve arzu ederek sadece ingilizce yaşamaya çalışın. Bunu hayatınızın parçası haline getirin mecbur olduğunuzu düşünerek ingilizceyi öğrenemezsiniz. Biraz şımarın rahat olun ve severek arzu ederek çalışın sanki kırk yıllık George gibi ingilizce biliyormuş gibi. Eminim başaracaksınız. Belki biraz vitamin ve omega takviyesi işinizi görür daha hızlı odaklanırsınız beslenme şeklinizi ve uyku düzeninizi ayarlayın. Spor yapın. Başarılar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı