İngiltere vize koşulları nedir?

KendiHalinde

Hectopat
Daha önce hiç yurt dışına çıkmadım. Sadece 2 aylık çalışma hayatım var. O yüzden de hesabıma düzenli olarak para giriş çıkışı olmuyor ama bu işte kalırsam hem düzenli olarak para girer hem de para birikir, ama ben bir an önce şu işten çıkmak istiyorum ve işten çıkıp başka bir işe de girmeden direkt İngiltere'ye gitmek istiyorum.
Şimdi benim orada annemin arkadaşının arkadaşı varmış oraya önce 1-2 günlüğüne onlarla tanışmaya gitmeyi düşünüyorum.

Sonra çalışmaya gitmek için hangi vizeden almam gerekiyor ve şartları nelerdir? Vizenin çıkması için nelere sahip olmam gerekiyor?

Herhangi bir özelliğin yoksa standart vizeye başvuracaksın ancak çalışma olayı farklı bir boyut.
Çalışma ve oturma izni gerekir

Herhangi bir özelliğin yoksa standart vizeye başvuracaksın ancak çalışma olayı farklı bir boyut.
Çalışma ve oturma izni gerekir
İşte bu izni almanın şartları nelerdir? Bana onların da yazdığı siteyi de atabilir misin? Ben orada iş için olana tıkladığımda farklı meslekler çıkıyor. Ben orada gidip garsonluk, kasiyerlik gibi işlerde çalışmayı düşünüyorum.

Ben sadece kendi iş alanımı biliyorum kardeşim.
Ancak garsonluk vs gibi nitelik gerektirmeyen işlerde çalışmak için gitmek daha zor.
İnternetten araştırabilirsin veya İngilteredeki kontaklarına sorabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı