İngiltere'deki akrabaları kıskanmak

Sana bağlı dostum, çalış para kazan istersen git eğitimini gör istersen burada kal eğitimden kazandığın deneyimlerini yine bu ülkenin gelişmesi uğruna harca. İki kararda da kazançlı çıkan sen
olursun.

Diyebilecek bir şey bulamıyorum ama yapacak bir şey yok elimizden ne gelebilrki?

İşte yapacak bir şey yok dedikten sonra Türkiye çok kötü bir yer deme hakkımız bulunmuyor.

Öyle söyleyince herkes İngiltere'de yaşıyor ve sadece siz o imkanlara sahip değilsiniz gibi konuşuyorsunuz. Kıskanmak yerine onların seviyesine gelebilmek için elinizden geleni yapmalısınız. Siz umutsuz bir şekilde şikayet ediyorsunuz. Bende bu durumlardan memnun değilim ama elimizde çalışmaktan başka silah yok.

Anladım.Bol şans dilerim.
Çok teşekkür ederim hepinize, şu üstteki EKAloji gibi konuma beni terslemeye gelmediğiniz ve destek verdiğiniz için, umarım hayatınızda hep başarılı olursunuz.

14 yaşında zaten ne yaşamış olabilirsin ki? İngilizcen iyiyse zaten mutlaka bir iş bulursun. Ayrıca Orta Doğu'da yaşıyorsun, bu yaşam şartları gayet normal. Çok da iyi şeyler beklemezsin herhalde değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…