İngiltere'deki akrabaları kıskanmak

Hocam, şöyle düşün eğer o ülkelerde kaliteli işlerde çalışmıyorsan lokanta restorant vesaire işletiyorsan bizler nasıl Suriye uyruklu kişilere "mülteci çingene" gibi isimler ile ithamda bulunuyorsak oradaki yerlilerde sana öyle bakıyor.
Hayalimdeki iş o değil. Çabalayacağım hayalime olmassada olsun, denememek yerine başarısız olsa bile denemek daha iyidir.
 
Şahsen ben kuzenim hava atmaya başlayınca "İngiltere'nin köyünde yemek satıyorsun gelmiş kafa ütülüyorsun, konuşma" diye bağırıyorum.
 
Hayır yani şu an bunu yazınca elinize ne geçti? Tamam ingilizcem kötü diyeyim derslerim de çok kötü olsun hadi, rahat mısınız? Mutlu musunuz?
Hocam derslerin ve dilin istediğin kadar iyi olsun bir konuda aşırı başarılı bir gelişmede bulunmazsan orada olacağın tek yer restorant oluyor emin ol.
 
Hayır yani şu an bunu yazınca elinize ne geçti. Tamam İngilizcem kötü diyeyim derslerim de çok kötü olsun hadi, rahat mısınız, mutlu musunuz?
Benim duygu durumunu etkileyebilecek ölçüde birisi değilsiniz, cringe konulardan sıkıldım ve yazdım. Rahatsız oluyorsan cevap vermeyi kesebilirsin, muhabbet uzamaz. Eğer uzatmak istersen de bana fark etmez.
 
Hayır yani şu an bunu yazınca elinize ne geçti? Tamam ingilizcem kötü diyeyim derslerim de çok kötü olsun hadi, rahat mısınız? Mutlu musunuz?
Güzel kardeşim seni benden iyi kimse anlayamaz,yıllarca senin gibi düşündüm ve ne yaptım biliyor musun? Sadece para biriktirdim Türkiye'de 100.000 TL kadar bir para biriktirdim ve İngiltere'ye Ankara antlaşmasını kullanarak işyeri açmak istediğimi bildirdim. Şuan vize işlemleriyle uğraşıyorum ve uğraşmaktan başka çarem yok yaşın daha çok küçük.bunlari erken düşünmeye başlamışsın kafana takma ilerde aile desteğiyle sende gidebilirsin hayatı akışına bırak.
 
Sisteme bak, 14 yaşında çocuklara bunları düşündürüyor. Bu yaşta İngilizce bilmen, anlaman gayet güzel. Ayrıyeten çalıştığını da belirtmişsin, tebrik ederim. Ülkenin yaşam standartları belli ama, çok ustun zekali olmazsan ya da saglam yerden torpilin olmadığı sürece kaliteli bir yasam sürebileceğin bir ülke değil Türkiye. Dil bilgini iyice geliştir, ileride yurt dışına gitme imkanin olursa değerlendirirsin.
 

Geri
Yukarı