Ininal Kart'ın T.C. kimlik numarası istemesi normal midir?

Rabia.12

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, sorum olacaktı. Ben ininal Kart aldım uygulamasını da indirdim fakat kayıt olurken T.C. Kimlik no istiyor. Güvenilir bir şey mi bu pek emin olamadım.
Diğer sorularıma geçecek olursak.
1-Herhangi bir borç oluyor mu? Sadece yükledikçe içinde para kalırsa mı her ay çeker? Kullanmadığım sürece bir borca girer miyim?
2-kaç TL çekiyor? Hangi marketlerden yükleyebilirim?

Acil cevaplarsanız çok sevinirim. Bir oyunda VIP almak istiyorum da herhangi bir kişisel kartım yok bende bir ay önce ininal Kart almıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk kullanimda 1.5TL kesiyor ilerleyen aylarda bu 25 kuruşa kadar düşüyor. Kartta para yoksa da para kesmiyor. T.C. kimlik kontrolü ise yaş kontrolü ve o kimliğe başka bir hesap açma diye var.

Merhaba arkadaşlar, sorum olacaktı. Ben ininal Kart aldım uygulamasını da indirdim fakat kayıt olurken T.C. Kimlik no istiyor. Güvenilir bir şey mi bu pek emin olamadım.
Diğer sorularıma geçecek olursak.
1-herhangi bir borç oluyor mu? Sadece yükledikçe içinde para kalırsa mı her ay çeker? Kullanmadığım sürece bir borca girer miyim?
2-kaç TL çekiyor? Hangi marketlerden yükleyebilirim?

Acil cevaplarsanız çok sevinirim. Bir oyunda VIP almak istiyorum da herhangi bir kişisel kartım yok bende bir ay önce ininal Kart almıştım.

Her ay 2 TL veya 3 TL çeker. Kartta para yoksa para çekmez. Şoktan yükleyebilirsiniz veya bankamatiklerdende yükleyebilirsiniz.

Çok teşekkür ederim bilgileriniz için çok mutlu oldum. Kaç gündür yüklesem mi kişiselleştirsem mi uygulamadan diye içim içimi yedi gerçekten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı