Papara'dan ne artısı var sence ne kampanyaları var ne ücretsiz işlemleri.
Kaç gün oldu? Acaba gidip şok tan lite mı alsam?Papara güzelde lanet olası AGT kurye kartı getirmiyor.
Çarşamba gunu siparis ettim. Bugun dagıtımda gozuktu sabah hâla öyle. Hala gelmedi.Kaç gün oldu? Acaba gidip şok tan lite mı alsam?
Zaten 1 hafta diyorlar. Yarın gelir. Hayırlı olsun.Çarşamba gunu siparis ettim. Bugun dagıtımda gozuktu sabah hâla öyle. Hala gelmedi.
Davet kampanyası vs var mı?Çarşamba gunu siparis ettim. Bugun dagıtımda gozuktu sabah hâla öyle. Hala gelmedi.
Eski papara kullanıcısıyım. Eski kampanyları çok iyiydi. Steam'de 20 TL'lik alışveriş yap 10 TL indirim. Restorantlar da 75 Tl üzeri 25 TL iade, Starbuck'da Kahvenin %50'si bizden. Bu kampanyaları kaldırdılar. Cashback getirdiler bu kampanyayı arkadaşlarla kullanmıştık. Onlarda da Papara vardı yemekler çok ucuza geldi.Tosla kullanıyorum kartımı da aldım, hiçbir sorun yaşamadım bugüne kadar. Netflix, Amazon, Carefour, Steam vs. aylık 80-100 ₺ civarı indirim sağlıyor her ay bana.
Papara da kullanmaya başladım, anında indirimi vermesi iyi ama kampanyaları az şimdilik.
Hala var yani, öyle mi?Eski papara kullanıcısıyım. Eski kampanyları çok iyiydi. Steam'de 20 TL'lik alışveriş yap 10 TL indirim. Restorantlar da 75 Tl üzeri 25 TL iade, Starbuck'da Kahvenin %50'si bizden. Bu kampanyaları kaldırdılar. Cashback getirdiler bu kampanyayı arkadaşlarla kullanmıştık. Onlarda da Papara vardı yemekler çok ucuza geldi.
Paparada yok. Tosla ve İninal'de var. Tosla'da davet ettiğin her kişi için 4 tl kazanıyorsun. Geçen Steam kodu dağıttılar 6 arkadaş getirene 30 TL. Ben 3 hesaptan yaptım. Toplamda beleşten 90 TL Steam cüzdan kazandım. Ek olarak 60 TL'de arkadaş davet etme.Davet kampanyası vs var mı?
Eskidendi onlar. Şimdi Cashback, anında nakit kampanyası var.Hala var yani, öyle mi?
Helal olsun sömürmüşsün vallahiPaparada yok. Tosla ve İninal'de var. Tosla'da davet ettiğin her kişi için 4 tl kazanıyorsun. Geçen Steam kodu dağıttılar 6 arkadaş getirene 30 TL. Ben 3 hesaptan yaptım. Toplamda beleşten 90 TL Steam cüzdan kazandım. Ek olarak 60 TL'de arkadaş davet etme.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.